“Wij zijn hier” in de Rudolf Dieselstraat in Watergraafsmeer hebben buren gekregen in de vorm van “Identitair Verzet” dat een gekraakt Centrum voor Eigen Volk in de straat zou inrichten. Er wordt steeds gewaakt, zoals het kraakpanden betaamt en er is de afgelopen nacht niets gemerkt van een kraakactie:

[O]f er echt sprake is van een kraak betwijfelt We Are Here. ‘Uiteindelijk is er vanochtend dus een pand gekraakt door mensen die claimen dat kraken illegaal is. Wij waren waakzaam vannacht en hebben geen enkel geluid gehoord. Het vermoeden is dan ook sterk dat Identitair Verzet via hun “sympathisant bij de gemeente” of via Ymere een sleutel hebben verkregen.’

Ymere laat weten dat de woning die ‘gekraakt’ is door Identitair Verzet gewoon bewoond wordt via een anti-kraakovereenkomst. Deze huurder liet aan Ymere weten dat hij ‘vrienden over de vloer’ heeft. Ymere betreurt niettemin de nieuwe ontwikkeling.

Kortom, “Ymere” laat nazi’s in een pand trekken om de krakers van Wij zijn hier dwars te zitten.

A|T5

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.