Den Helder krijgt naar alle waarschijnlijkheid een college van Beter voor Den Helder, CDA, VVD, Seniorenpartij, Stadspartij Den Helder, PvdA en ChristenUnie. Maar liefst 7 partijen, dus dat wordt nog interessant bij het verdelen van het pluche de wethouderszetels.

Samen voor ons eigen.

De PVV lijkt daarmee definitief afgehaakt/afgevallen te zijn als coalitiepartner. Eerder waren CU en PVV in de achterkamertjes informeel tot overeenstemming gekomen over de vorming van een college. Tot grote woede overigens van zowel de landelijke leiding van de CU als van formateur Jan Nagel, die van tevoren niet op de hoogte was gesteld van de overeenkomst. Nadat de Stadspartij Den Helder liet weten niets te voelen voor samenwerking met de PVV, kon het idee gevoeglijk naar de vuilnisbelt van de geschiedenis verwezen worden.

Bij de PVV Den Helder zijn de druiven uiteraard zuur:

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.