Ronald Laken, een voormalig kandidaat-raadslid voor de VVD-Almere heeft een splijthamer aangeschaft waarmee hij hoopt Marokkanen de schedel in te kunnen slaan. In een opmerkelijke tirade op – waar anders – Facebook, beweert Laken dat hij regelmatig buitenlanders in elkaar slaat en zich niet meer zonder mes op straat begeeft. Misschien kan de politie voor de verandering eens iets nuttigs doen en Laken van de straat  plukken?


Inmiddels heeft de VVD-Almere gereageerd:

Via onze Facebookpagina werden wij attent gemaakt op een reactie van een voormalig lid en kandidaat, de heer R. Laken. Wij zijn erg geschrokken van de inhoud van dit bericht en distantiëren ons hiervan. De heer Laken is inmiddels geen lid van de Almeerse VVD. Lees hier onze volledige reactie.

De heer Laken spreekt op geen enkele wijze namens de VVD en zijn uitlatingen passen ook totaal niet bij ons. Ondanks een zorgvuldige selectieprocedure waren wij niet bekend met deze opvattingen van de heer Laken.

Een van de kernwaarden van de VVD is gelijkwaardigheid en daarom werpen wij discriminatie ver van ons.

De Almeerse VVD distantieert zich dan ook van deze persoon.

Laken daarentegen is trots op zijn uitlatingen.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.