Het werd tijd dat iemand weer eens dreigde ons voor de rechter te slepen wegens smaad, laster of whatever. Een goede rel is nooit weg, zeker niet in komkommertijd. Dit keer betreft het Ronald Laken, een voormalig kandidaat-raadslid voor de VVD. Laken wil buitenlanders aan het mes rijgen/met een hamer de schedel inslaan. Niks bijzonders voor de gemiddelde PVV’er, maar voor de VVD momenteel (nog) een stap te ver.

Laken heeft inmiddels afscheid genomen van de VVD. Hij wil nu iedereen die melding heeft gemaakt van zijn opvattingen voor de rechter slepen. Vrijdag gaat onze held naar de pliesie om aangifte te doen, dus dat wordt lachen. Daarnaast wil hij op de vuist met tweep @RJKonrad, die de euvele moed had zijn volgers te wijzen op Laken’s fascistoïde gebral.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.