Het attractiepark (vroegere Ponypark) Slagharen onderneemt geen actie tegen het Brabantse PVV-Statenlid Maikel Boon. Boon fotografeerde vrouwen met een hoofddoek die het park bezochten en plaatste die foto’s vervolgens online. Volgens Boon vormen de foto’s het ultieme bewijs dat de islamisering van Nederland nu écht volledig op hol geslagen is.

Volgens Slagharen is het sop de kool niet waard. Het publiceren van de foto’s zegt meer over Boon dan over het park en haar bezoekers: “Het staat iedereen vrij om hier foto’s te maken. Het is vooral niet handig van een Statenlid om ze op deze manier te gebruiken, om zo de privacy van deze mensen te schenden”. Zolang de bezoekers hun entree maar betalen, zal het Slagharen de reet roesten welke geloofsovertuiging iemand er op nahoudt:  “Iedereen is welkom bij ons, echt iedereen”.

Bron: rtv Oost

 

 

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.