Geert Wilders zal komende zaterdag niet aanwezig zijn bij de demonstratie voor de momenteel gevangen zittende nazi Tommy Robinson. Wilders wilde eerst naar Londen afreizen om het fascistische plebs toe te spreken, maar durft dat niet aan nu de Britse regering weigert te betalen voor zijn beveiliging. 

Zoals de lezertjes van dit blog ongetwijfeld weten zit de veroordeelde fraudeur en hooligan Robinson momenteel in Engeland achter de tralies wegens minachting van het hof en het schenden van de voorwaarden van een eerdere voorwaardelijke veroordeling.

Ook in Den Haag vindt komende zaterdag overigens een solidariteitsdemo met Robinson plaats. De organisatoren van die demo komen uit de openlijk fascistische hoek. Vermoedelijk iets té openlijk voor Wilders. Het lijkt onwaarschijnlijk dat hij daar acte de présence zal geven.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.