De Britse nazipubliciste Katie Hopkins heeft zich tot de schuldhulpverlening moeten wenden om een faillissement te voorkomen. Hopkins raakte in de problemen nadat ze journalist en activist Jack Monroe er online van beschuldigde een oorlogsmonument moedwillig te hebben beschadigd.


Monroe eiste excuses van Hopkins, die dat uiteraard weigerde. De daarop volgende rechtszaak wegens smaad verloor Hopkins. Naast een schadevergoeding van £24.000 voor Monroe draaide Hopkins ook op voor de proceskosten. Of ze die £107.000 even binnen een maand wilde betalen. Om dat bedrag op te kunnen hoesten was Hopkins gedwongen haar kapitale villa in de verkoop te gooien.

Het was toch al niet zo’n best jaar voor Hopkins, die eerder haar column in de Daily Mail al kwijtraakte toen ze opriep tot een ‘eindoplossing’ (“final solution”) voor het ‘moslimprobleem’. Zelfs de allesbehalve kinderachtige Mail ging dát wat te ver.

One down, a lot more to go.  En isn’t karma a bitch?

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.