Joost Eerdmans

Leefbaar Rotterdam en het Forum voor Democratie (FVD) blazen met het oog op de komende Statenverkiezingen hun samenwerking nieuw leven in. De samenwerking werd na de gemeenteraadsverkiezingen in maart afgebroken nadat duidelijk werd dat Leefbaar zichzelf politiek buitenspel zette door te collaboreren met Baudet.

Mede door het verbond met Baudet viel Leefbaar uiteindelijk buiten de boot tijdens de college-onderhandelingen. Omdat Leefbaar tóch veroordeeld is tot de oppositie bestaat er volgens partijleider Eerdmans geen obstakel meer om de samenwerking met de FVD te hernieuwen.

De beide fascistische partijen gaan gezamenlijk campagne voeren voor de Statenverkiezingen. Mogelijk komt Eerdmans ook op de lijst van de FVD te staan.

Bron: AD

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.