De bekende neo-nazi Marcel Kuschela heeft de wereld een dienst bewezen door zelfmoord te plegen. Een voorbijganger vond afgelopen woensdag zijn levenloze lichaam in Mönchengladbach. 

Kuschela overleed aan steekwonden in het bovenlichaam. In eerste instantie werd gedacht aan een geweldsmisdrijf, maar volgens de politie is uit de lijkschouwing gebleken dat Kuschela zelfmoord heeft gepleegd.  Kuschela was medeoprichter van “HoGeSa” (hooligans tegen salafisme) en lid van het nazibandje Kategorie C, dat zichzelf vernoemde naar de meeste gewelddadige categorie voetbalhooligans.

In de naziscene werd opgeroepen naar Mönchengladbach af te reizen om wraak te nemen. Enkele tientallen neo-nazi’s marcheerden gisteren in een rouwstoet door de stad, nauwlettend in de gaten gehouden door de politie. Tot matpartijen met de politie of politieke tegenstanders is het niet gekomen.

Binnen het extreemrechtse circuit is men er uiteraard van overtuigd dat Kuschela vermoord is door leden van het mythische Antifa. De verklaring van de politie zal daar niets aan veranderen.

 

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.