De voormalige fractievoorzitter van de PVV-Emmen, Tom ‘Stormfront’ Kuilder, is terug op Twitter. Geheel voorspelbaar vloog Kuilder onmiddellijk gierend uit de bocht door de hoax dat de joodse financier Soros een nazi was te verspreiden, inclusief een foto van SS’er Oskar Gröning.


Dat Soros in 1945 14 jaar oud was heeft blijkbaar nog nooit iemand in het extreemrechtse kamp aan het nadenken gezet, evenmin als het feit dat joden niet werden toegelaten in de SS.

Kuilder raakte onlangs zijn positie als fractievoorzitter van de PVV in Emmen kwijt nadat hij zonder blikken of blozen een artikel op het naziblog Stormfront had gedeeld op Twitter. Kuilder moest op het matje komen bij de partijleiding in Den Haag en kreeg een tijdelijk spreekverbod opgelegd.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.