Goed nieuws voor alle nazi’s die geen leuke vriend/in kunnen vinden! Er is nu een datingsite uitsluitend bestemd voor mensen met blond haar en blauwe ogen. Identificatie verplicht, want het kan natuurlijk niet zo zijn dat joden en latino’s zich er stiekem tussen wurmen om het onderdrukte witte ras homeopathisch te verdunnen.

Voorlopig willen de vrouwtjes nog niet echt happen, dus hebben de pizzavretende incels initiatiefnemers van de site een flyer laten maken die de leden van het vrouwelijke geslacht naar de site moet lokken. Overigens is het volgens de site heel normaal dat vooral puisterige jongens mannen zich melden: mannen vormen nu een keer van nature een voorhoede.

Toetje: het  lijstje van sites waarmee men zich verwant voelt. Mocht je nog twijfelen over de vraag in welke duistere uithoek van het internet we deze datingsite moeten plaatsen.

 

 

 

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.