Het OM heeft taakstraffen geëist tegen de Friese nazi’s die vorig jaar een snelweg blokkeerden om te voorkomen dat anti-ZT-demonstranten Dokkum konden bereiken. Tegen Gauleiter Jenny Douwes – alias ‘Nazibarbie’ – eiste het OM een werkstraf van 240 uur en drie maanden voorwaardelijke gevangenisstraf.

Als het aan het OM ligt moet een man uit Damwâld wél de cel in. Hij is donderdag in een andere zaak veroordeeld tot 240 uur werkstraf. Omdat hem niet opnieuw een taakstraf kan worden opgelegd eist het OM een straf van 6 maanden gevangenisstraf tegen de man, waarvan 3 maanden voorwaardelijk.

Het OM eist geen geldboete omdat dat geen recht zou doen aan aard en omvang van het misdrijf. Bovendien zou men ongetwijfeld proberen een boete te crowdfunden.

Het OM ziet Douwes als de drijvende kracht achter de actie. Zelf ontkent ze dat (uiteraard). Duidelijk is wél dat Douwes onder de verdachten als enige over een minimum aan intelligentie beschikt. De rest van de blokkeernazi’s bestaat uit onnozele meelopers, die in Wilders’ gedroomde samenleving zelfs nog te stom zouden zijn om dienst te doen als kampbewaker.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.