De haatcampagne tegen George Soros blijft niet meer beperkt tot de donkerste krochten van het internet. Vandaag meende de NOS er goed aan te doen te wijzen op het gevaar dat uitgaat van de Amerikaanse miljardair en filantroop, waarbij men uiteraard niet naliet er even fijntjes te wijzen dat Soros een ‘jood’ is, een ‘staatsman zonder staat’ die zijn  ‘tentakels(!) ver heeft uitgestrekt in zowel de Amerikaanse als de Europese politiek’. Dit is geen dogwhistle meer: dit is onversneden antisemitisme dat je normaal gesproken uitsluitend aantreft op Stormfront.George Soros in 2011

Nadat op Twitter een storm van verontwaardiging opstak, sloeg de redactie van NOS Nieuws als een gek aan het corrigeren. De meest aanstootgevende passages zijn inmiddels verwijderd, maar er blijft genoeg over waar je bek bij openvalt. Het origineel kan hier bewonderd worden.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.