pvda

Links: werk van Albert Hahn, rechts: Tomás Castelazo

Het was verkiezingsnacht. Net als velen liet ik me murw beuken door de NOS die minuut na minuut met nieuwe herhalingen kwam, meer politici met fake glimlachjes, meer pratende hoofden met teksten waar ze zelf meestal niet in geloven, meer open deuren en meer klote uitslagen.

Toen kwam er op sociale media een livestream van Artikel 1 voorbij. Daar geen fake glimlachjes, geen bullshit toespraken, geen triomfalisme of gestresste verliezers… maar dansende mensen.
Echte mensen, diversiteit aan mensen, mensen die zichzelf zijn.
(…)
Jammer dat Artikel 1 geen zetels haalde.
Fijn dat GroenLinks in elk geval flink gewonnen heeft, en aandacht zal geven aan het milieu, inclusiviteit en een vriendelijker samenleving. Goed dat Denk tegenwicht zal bieden aan racisme. Fijn dat de Partij voor de Dieren er op wijst dat er ook een wereld zonder groei mogelijk is.

En goed dat de partij van “Eigen Werknemer Eerst” een zetel heeft verloren. SP’ers, stel orde op zaken, maak je keuze: ben je links of ben je PVV? Sta je voor gelijkheid of voor racisme?

Lees verder bij Grutjes

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
7Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.