Geert Wilders gaat ons juridisch kapot sueen

Het heeft den Groten Lijder behaagd om een decreet te doen uitvaardigen waarin den Juridischen Endlösung der Wilderscritici-Frage op fascistisch-maniakale wijze wordt aangekondigd.

De gore nazi kan er namelijk niet tegen om voor Adolf Hitler te worden uitgescholden. Dus moeten we allemaal kapot.

Begrijpelijk, echter roept onderhavige Hitlereske cri de coeur van nazi Wilders de nodige vraagtekens op:

Geert Wilder (PVV)
Geert Wilders (PVV)

Je moet alles kunnen zeggen zolang het niet tot geweld oproept. Maar abjecte, ziekelijke vergelijkingen met Hitler en nazi’s pik ik niet meer. Die zijn een grove belediging van de PVV, PVV-politici en al onze kiezers (telepvvnazi).

Was het niet Wilders die alle moslims in diskrediet bracht door hen aanhangers van een fascistische ideologie te noemen? Was het niet de PVV die links in diskrediet brengt door op 4 mei de doden van (nationaal-)socialisten te herdenken?

Kortom FOK JOE.

Deze site is zelfs ooit speciaal opgericht omdat oprichter jvdheuvel echt nergens kritiek op Wilders mocht hebben. Niet bij Telegraaf, niet bij Elsevier, niet bij Nujij en ga zo maar door.

Ik wil niet namens de anderen op deze site spreken maar voor mezelf verklaar ik dat de Lijder mij dood zal moeten laten martelen in 1 of andere vochtige en donkere fascistische PVV-nazi-kerker en in een nazi-PVV crematorium zal moeten schuiven en zal moeten opstoken voordat ik stop met Hitler-kloon Wilders te vergelijken met wie of wat ik maar wil.

Grove beledigingen van de PVV, PVV-politici en al hun gore nazi-kiezers blijven my middle name. Dat is namelijk het enige recht dat die gore PVV-varkens hebben.

Hitler-vergelijkingen zijn trouwens niet echt ons ding maar hier staat onze Hitler-vergelijking. Uit 2011, ja wij waren onze tijd ver vooruit.

Tot in Neurenberg II modderfokker.

42 gedachten over “Geert Wilders gaat ons juridisch kapot sueen”

 1. Ik ondersteun de hier geuite sentimenten volledig:) Mocht Wilders jullie voor de rechter slepen, dan gooien we er een paar ouderwetse solidariteitsacties tegenaan!

 2. Adolf ehh geert was ook de man die de Koran met Mein Kampf vergeleek volgens mij. Wie kaatst..

 3. “Wilders zegt dat hij vanwege de vrijheid van meningsuiting nooit aangifte zal doen in strafrechtelijke zin. „Je moet alles kunnen zeggen zolang het niet tot geweld oproept.”

  Oh ja, behalve dat hij je dan wel toch even monddood wil maken door je financieel aan proberen te pakken, de vuile lafbek. Ik vraag me af welke rechter er in zou trappen.

 4. Tja, wat valt er nog te zeggen?
  Geert Wilders is een fascist en de pvv is een fascistische partij.
  Dat is mijn mening!
  maar eigenlijk is t gewoon aantoonbaar feit

 5. Helemaal eens met eerdere sprekers. Was het niet een van zijn PVV-makkers die een vergelijking maakte tussen GroenLinks en Pol Pot? Idioten. Het wordt steeds duidelijker wat voor fascistenvlees we in de kuip hebben: Wilders en zijn PVV-tuig mogen alles zeggen over anderen, maar anderen niet over Wilders. Fuck the bastard.

 6. Alle buitelanders het land uit. Eerste, tweede of derde generatie?, maakt niets uit. Dus ook Wilders, een Indo en pinda van de tweede generatie. In Indonesië zal hij niet welkom zijn met zijn verwijfd uiterlijk en gedrag en getrouwd met een Oost- Europese vrouw. Dit betekent dat wij hem moeten opnemen en moeten waarborgen dat hij zijn vullis over ons kan uitstorten. Denk hier aan, alles gaat voorbij en alles gaat over. Was sich Liebt das Neckt sich .

 7. Ik heb vandaag al eerder aangegeven dat ik het jammer vind dat Wilders zijn aangeduide kort geding tegen Sidali heeft afgeblazen.
  “Die zijn een grove belediging van de PVV, PVV-politici en al onze kiezers.”
  Als dat Wilders’ of Moszkowicz’ argumentatie is hebben ze al bij voorbaat verloren. Niet de PVV, niet per se de PVV-politici, in zoverre die al bestaan, en zeker niet de PVV-kiezers worden met Hitler vergeleken, slechts de natuurlijke persoon Geert Wilders, geboren 6 september 1963 te Venlo.
  En terecht!

 8. Even ten overvloede:
  Geert Wilders, als U denkt als Adolf Hitler, handelt zoals Hitler dat in ieder geval tot 1933 deed, ideologisch gedachtegoed deelt met Hitler, dan vergelijk ik U met Hitler. Ik heb mijn mening over U en uw ideeën, Geert Wilders, daarmee vrij en adequaat geuit en er is niets dat mij daaraan hindert.

 9. Wat leerden we op school?
  Wat wordt ieder jaar uitgezonden op de zenders,op 4 mei? Anne Frank,holocaust films,natuurfilms..

  Met de woorden…OP DAT HET NOOIT MEER GEBEURT

 10. Ook zijn er excursies naar concentratiekampen elk jaar in mei de bekende nazifilms,op scholen de lessen over de tweede wereldoorlog,de Anne Frank films.

  Dus altijd worden we aan deze vreselijke tijd herinnerd opdat we ervan leren!
  Nou herkennen we deze vreselijke dingen uit de geschiedenis zoals die toen ook jaren ervoor speelden..en dan mogen we het niet benoemen omdat dat dan te opzichtig is en wellicht niet door kan gaan,dus verbieden de gelijkenis,maar wel van de geschiedenis leren en wanneer we het zien gebeuren nogmaals…dan net als vroeger onze mond houden en aansluiten bij een bepaalde beweging…

  Elke overeenkomst en gebeurtenissen met bestaande personen berust op louter toeval,net als in de film

 11. Maar ik mag wel zeggen Adolf Wilders….??? Of Wilders heeft een snorretje een snorretje. Dat is gewoon mijn diepe mening…!!! Cajosh

 12. Goedemorgen, heeft iemand den Lijder vandaag al vergeleken met Hitler?
  “Ik vind wel dat er minder moslims moeten zijn in Nederland.”
  (Geert Wilders, Het Nieuwsblad (Vlaams), 9 februari 2008)
  Zes jaar geleden! Zes jaar op zijn minst hebben al die hypocriete zwijnen als Diederik Samsom en zijn voorgangers, Pauw en Witteman en al die anderen die hun tijd verdaan hebben met zich in te likken bij den Lijder of hem consequent een podium hebben geboden dan wel hem voortdurend gebagatelliseerd hebben de tijd gehad die Hitler-smurf aan de kaak te stellen.
  Hun ‘verontwaardiging’ is volstrekt ongeloofwaardig.
  Wanneer gaat Mariëtte Hamer (TK-lid van de PvdA)die de buren van Polen zo graag helpt door uit te rekenen hoeveel Polen er maximaal per vierkante meter mogen worden opgehokt in de legbatterij van het kapitalisme, uitrekenen hoeveel islamieten of Marokkanen er mogen zijn per vierkante meter om de tokkies die op Hitler-smurf Wilders stemmen te behagen?
  Ik vind dat er minder PVV stemmende tokkies in dit land moeten zijn en dat Wilders de reïncarnatie is van Adolf Hitler.
  Nou, sue me! Dan krijgt Krapuul een heel groot platform dat zich zal uitstrekken tot ver voorbij de muren van de rechtszaal.
  Joke Kaviaar, je bent een wereldmens.

 13. Waar kan je die handtekeninglijsten opzetten .. ?? Waar iedereen die het wil dan met naam toenaam en adres Wilders met Hitler kan vergelijken .. geef hem er even duizenden “to sue ” .. Hij zal dit ideetje wel van zijn vriendin Pamela Geller hebben gekregen .. Maar vergeet dat hij dan wel Hirshi A achterna moet

 14. Nog een vergelijking en de mogelijke reactie daarop van Hitler-smurf Wilders:

  “Hey Arie Oostlander, ben je d’r klaar voor? Je gaat post krijgen van justitie gabber.”
  https://web.archive.org/web/20100904072337/http://www.ad.nl/ad/nl/1012/binnenland/article/detail/508557/2010/08/30/Wilders-gedraagt-zich-als-Karadzic.dhtml

  vrij naar Jan Bennink van de racistische hufteromroep PowNed die als een ware SA-reïncarnatie onschuldige en vrijwel weerloze winkeliers het ziekenhuis in treiteren (en vervolgens niet de moed laat staan het fatsoen hebben excuus aan te bieden) en die net als de grote idool Hitler-smurf Wilders – gelijk de bully van het schoolplein die bij het eerste beste beetje tegengas meteen naar zijn mama huilend en snikkend rent evenzo jankend en piepend dreigen naar vadertje staat te rennen omdat ze de waarheid eens gezegd wordt:
  http://www.krapuul.nl/overig/nieuws/131912/het-keffertje-van-twitter-dat-dreigde/
  Flikker toch op domrechts fascistisch tuig van de richel.

 15. Ik sluit mij volkomen en zonder voorbehoud aan bij wat de schrijver verkondigd. Geert Wilders, u zijn een nazi. Een Hitler-kloon. Uw uitspraken zijn verwerpelijk op elk denkbaar niveau en zijn een gevaar voor de samenleving. Net als in de jaren dertig polariseert u de samenleving waarbij u de schuld afschuift op één bevolkingsgroep.

  Een uitspraak van uzelf, waarbij ik het woord moslims voor de goede orde even vervangen heb door joden. Deze vergelijking toont aan dat u prima met Hitler vergeleken kunt worden.

  ”Iedere jood moet een assimilatiecontract tekenen. Daarin staat precies wat je wel en niet mag doen. Als je daar niet aan voldoet, moet je het land verlaten.”

  (opmerking; ik houd van iedereen, ongeacht waar je vandaan komt dus deze uitspraak sta ik NIET achter.)

  Tot op de rechtszitting allemaal? =)

 16. Eng Clubje is dit hier. Allemaal van die Hitler fans… Op eens. Danzij de van andermans geld terende socialisten VARA. Wacht maar tot ik daar een keer de stekker uit trek…. Bis bald!

 17. @Geert Wilders

  Het is niet de schuld van links dat Wilders een onvervalste Hitler kloon is. Dat komt door nazi sukkels als jij welke met kramp in de rechterarm de lul Wilders op een doodskist hijsen en hem daarna aanbidden!

 18. Jullie wonen in dorpen zeker,als je echt tussen die varkens woont en als nederlander geen leven meer hebt dan piep je wel anders.ik hou van hem,vind hem geweldig en ga zeker op 19 maart PVV stemmen de vergelijking met Hitler slaat nergens op,hij wilt alleen dat deze mensen zich gedragen en zich aanpassen.wel eens naar opsporing gekeken? Hij ziet tenminste hoe gevaarlijk ze zijn en jullie domme gekken hebben het nog niet door,komt vanzelf wel als je moeder of oma gewelddadig wordt beroofd.

 19. Patries,je bent wat je eet?
  En ja waarom wonen PVV aanhangers dan op een boerderij of varkensmesterij?
  Ze kunnen ook gewoon net als ons tussen de mensen wonen in woonhuizen toch?
  In dorpen maar ook grote steden enzo wonen mensen,je hoeft niet op boerderijen te wonen of varkensstallen te bewonen patries,doe gewoon en huur gewoon een huis in een stad tussen de mensen mag wel hoor iederéén is gelijk.

 20. hai als je varkentjes verwerpelijk vind,moet je ze ook niet bakken in de pan en door je slokdarm laten verdwijnen,dan woon je niet alleen ertussen op de stal zoals je aangaf maar schransen jij je maag er ook mee en zitten ze in je

 21. Kijk echt weer tikkie PVV retoriek,willen lekker tussen de varkens wonen bijmekaar en willen alles inteelt houden,zo vallen ze niet op,en net als zo’n schevenings dorpje…en nou klaagt patries dat ze er niet tussen wil,Ja patrijs dat je uit die aangeboren misère wil oké,maar daar moet je zelf wat voor doen,je kan niet alles op een populist laten afhangen,ga studeren of zoek een hobby buiten die gemeenschap waar je in zit,dan krijg je ook kansen net als ieder ander

 22. Toch grappig als tokkie plebs zoals Patricia ineens gaan meelullen op Krapuul.

  Zie je meteen de reden waarom ik al jaren roep dat bepaalde mensen óf terug naar school moeten gaan óf hun stemrecht ontnomen zou moeten worden.

 23. @Patricia,

  Ik mag dan dom zijn, maar niet zo dom dat ik andere willekeurige burgers ga discrimineren.

 24. @patricia

  Houd je dan wel je benen bij elkaar? We weten tenslotte waar dat tuig van Wilders adepten toe in staat zijn!

 25. Patricia komt uit Den Haag of Almere? Ik vraag maar even, aangezien het recent bleek dat een fors aantal PVV-stemmers niet eens *weet* dat de PVV enkel en alleen in die gemeenten meedoet.

 26. Wat een domme muts die Patricia en ze weet het zelf stiekem ook wel.

  Rechts naait haar en toch rechts blijven stemmen… infantiel.

 27. @patricia, begrijp ik dat goed: was jij van plan mijn oma gewelddadig te beroven?

 28. @patricia, wat een staaltje orgasmische verlangen voor Den Lijder.

  Of misschien dit zou de enige manier zijn voor jou om orgasme te bereiken? Dan moet je zeker je vrindje weg sturen. Orgasme is op verschillende manieren te bereiken. Zoek een nieuwe vriend.

Reacties zijn gesloten.