knipseljrvsNEDERLAND – Dit is precies waar wij eerder een bericht over schreven. Het misbruiken van mogelijke verkrachtingen door asielzoekers voor eigen gewin!

Dit laat zien dat het mensen niet om de slachtoffers van verkrachting gaat , maar om de stok om mee te kunnen slaan!

En dat maakt dat een slachtoffer 2 maal misbruikt wordt! GA JE SCHAMEN!!!

Nog maar een keer dan

Sunita Biharie: ” De selectieve verontwaardiging over seksueel misbruik vind ik een schande voor de slachtoffers!
Men praat over de verkrachtingen door asielzoekers, maar negeren de verkrachtingen die ook op grote schaal voorkomen door Nederlanders.

Het moet niet uit maken waar een dader vandaan komt, welke kleur of religie hij heeft! Elke verkrachting moet de aandacht krijgen en afgekeurd worden!

Dat is het minste wat wij kunnen doen voor de slachtoffers! En nogmaals ik vind het walgelijk dat er nu een selectieve verontwaardiging en aandacht voor de slachtoffers aan het ontstaan is, omdat men de daders framet voor eigen gewin! Wie denkt er dan aan de slachtoffers?”

Lees verder bij de bron.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.