Als CDA-“boerin” Schreier-Pierik er voor is, is er reden te meer om tegen te zijn.
En welke stedeling waardeert het niet om omstreeks half elf ’s avonds nog een pintje te drinken bij de ondergaande zon in eigen tuin of op een terras, om een van de aardigste bijkomstigheden van de zomertijd te noemen.
De zomertijd mag nog even door:

De zomertijd blijft voorlopig bestaan. Het Europees parlement stemde vanmiddag over het wel of niet blijven verzetten van de klok. De uitkomst van de stemming is dat de Europese Commissie wordt gevraagd onderzoek te doen naar de voor- en nadelen van het eventuele afschaffen van het verzetten van de klok.

Er werd vanmiddag gestemd over twee moties: de ene riep de Europese Commissie op om met een afschafvoorstel te komen, de ander ging over een onderzoek naar de gevolgen van de afschaffing van de zomertijd. De tweede motie is aangenomen. Het was voor het eerst dat het parlement plenair over het onderwerp stemde.

AD.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.