HAHAHA bedankt voor deze leuke dode grensrechter die ik leuk kan misbruiken

Het heeft even geduurd totdat ik me ertoe kon zetten om me te mengen met het onwelriekende koor van de over het lijk van de grensrechter-pissers maar dat moment is nu dan toch daar.

Dat voetbal een bezigheid is voor zwakzinnigen doet geen afbreuk aan het feit dat het in principe een tamelijk onschuldig spelletje is en niemand zou deelname aan deze activiteit met het leven moeten bekopen.

Mensen die iemand doodschoppen vanwege een verkeerd vlag-signaal hebben het dan ook niet goed begrepen.

Divers rechtsrabiaat onderbuikrioolschuim wijst op de racistische motieven van de daders. De daders schijnen namelijk 15-jarige kutmarokkanen te zijn en dan weet je het wel. En van de Publieke Omroep mogen wij dit niet weten. En als er toevallig ooit eens een keertje een blanke Nederlander per ongeluk een foutje maakt, zoals het vermoorden van Marianne Vaatstra, dan wordt de Nederlandse TV-kijker maandenlang, 24/7 en eight days a week ingepeperd dat het hier een BLANKE dader betreft.

Gelukkig duiken er nu overal enorme helden op, zoals ik. Wij schrijven hoe het werkelijk zit. “Maar hoe zit het dan?” roept u ongetwijfeld vertwijfeld uit, de handen ten hemel heffende.
Geen idee. Ik heb geen idee hoe het zit. Zoals de meeste mensen waarschijnlijk. Ik maak gewoon een frame: zonder Wilders had de grensrechter misschien nog geleefd. Kan ik het bewijzen? Nee. Ik kan er wel naartoe redeneren maar ik zal u en mijzelf die moeite besparen.

Het moet voor u wel verdomd teleurstellend zijn dat u zo ver kwam met lezen.

Geen nood ik zal het even voor u duiden.

Nee, Wilders is niet de schuld. Net zo min als “de islam” de schuld is, of “mannen”. Of “de marokkaanse cultuur”, de KNVB of kickboxen. Of Call of Duty. Anders gezegd: Wilders kan net zo goed de schuld zijn van die dode grensrechter als Call of Duty.

Niemoller is zeker niet schuldig: te weinig lezers en 87,5% van zijn lezers weet dat ze met een krankzinnige idioot te maken hebben. Als Niemoller al schuldig is is Livestro zeker de hoofdschuldige. Ik durf te wedden dat-ie dat graag zou willen. Maar kan ik het bewijzen: nee.

De Media. Zijn die schuldig? Denk het niet. Frits Barend is die schuldig? Minstens zo schuldig als Wilders denk ik. Niet schuldig dus. Evenmin als Bert Brussen schuldig is. De Volkskrant is zeker niet schuldig gezien het feit dat 15-jarige kutmarokkanen geen Volkskrant lezen. Ik ook niet trouwens.

Peter R. de Vries. Weliswaar een gore smeerlap maar onschuldig. Heeft zelfs wel een goed punt. Onlangs is gebleken dat burgers die fatsoenlijk behandeld worden ook niet agressief worden. Misschien doelde De Vries daar op.

Dit stuk lijkt nergens op en gaat nergens over. Een mederedacteur vond het “wel leuk zo’n nihilistisch stuk”. Dit is zeker niet mijn beste stuk ooit maar het steekt nog steeds met kop en schouders uit boven iedere andere letter die over deze gebeurtenis is geschreven.

Nu jullie weer.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.