Begin vorige maand pleurde Annabel Nanninga, de muts die werkelijk niets anders kan dan hatelijkheden rondstrooien en echt het laagste van het laagste soort leven vertegenwoordigt, van haatsite GeenStijl (van de Telegraaf Media Groep) een wel zeer vunzig stukje op die site (waar ook een kandidaat parlementslid namens de tweedekansnazi’s van Wilders voor de EU genaamd Hans Jansen zijn mensonterende domheid en diarree mag etaleren) over mensen die in vaak wrakke bootjes de Middellandse Zee over proberen te steken teneinde Europa te bereiken.
Vaak lukt dat niet zoals bekend mag worden verondersteld en zo zijn er inmiddels honderden mensen op een verschrikkelijke manier om het leven gekomen.

Vandaag, precies op de dag overigens dat Schreibtischmörder Fred Teeven de Tweede Kamer mag voorliegen over andere vluchtelingen en gewoon met steun van Diederik Samsom voor wie vluchtelingen handelswaar en uitruilthema’s zijn mag aanblijven komt RTL met een schokkende video over hoe het er op de bodem van de Middellandse Zee uitziet.

Naar het voornoemde stukje van piece of lowlife Nanninga ga ik niet linken. Elke klik betekent meer advertentie-inkomsten voor die nazi’s.
Wel wil ik iedereen vragen en oproepen de video over de verdronken vluchtelingen te delen via Twitter, Facebook en andere social media.
Laat deze video zien aan uw familieleden, aan uw vrienden, collega’s en bekenden en vooral hen die gevoelig zijn voor de hersenspinsels van degenen die menen dat een hek om Europa en triggerhappy agenten een paradijselijke toekomst garanderen.
Het is namelijk wat Schreibtischmörder Fred Teeven niet wil dat u weet: hoe immoreel en misdadig de leiders van Europa zijn die in hun grootheidswaanzin denken dat ze een muur om een heel continent kunnen bouwen en tot wat voor gruwelijke gevolgen het iedere keer weer leidt.
Laat iedere burger van Europa die belasting betaalt beseffen dat ie meebetaalt aan moord en massamoord!

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.