Charlottesville & de Nederlandse media: Een fascistische aanslag met een dode als gevolg. Neonazi’s bewapend met knuppels, schilden en geweren, die antifascisten aanvallen… Volgens onze media is er niks aan de hand.

Het begon vrijdagavond.

NOS Teletekst meldde de volgende dag dat er in Charlottesville een ‘demonstratie van voornamelijk witte betogers’ was geweest. Die gewoon gezellig wat rondwandelden met fakkels en knuppels. (Oh, wat ze bij zich hadden vond Teletekst niet het vermelden waard trouwens.)
Maar ze maakten dus een wandelingetje omdat ze ‘tegen immigratie’ zijn.

Zeg maar net als de NOS.

Tijdens de mars roepen de siegheilende Alt-Righters niet alleen: “witte levens doen er toe” en “stop immigratie.” Op de één of andere miraculeuze manier heeft de NOS even gemist dat de continu herhaalde leuze dit was:
Jews will not replace us“.

De aloude omvolkingstheorie. Een racistische samenzweringstheorie, bedacht door de nazi’s, die beweert dat het Arische volk langzaam maar zeker wordt vervangen door joden. U weet wel, die theorie die ook gepropageerd wordt door Thierry Baudet en door de mensen die Wierd Duk zo graag interviewt. Over het Nederlandse volk wat homeopathisch verdund en omgevolkt zou worden, al hebben zij het dan tegenwoordig over moslims in plaats van joden. Nieuw jasje, same old nazi shit.

– Lees verder bij de bron, Grutjes.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
14Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.