Steeds als je denkt dat het nauwelijks erger kan met de behandeling van vreemdelingen of vluchtelingen in dit land blijkt dat toch wel degelijk te kunnen: vreemdelingen die in vreemdelingendetentie zitten doen regelmatig zelfmoordpogingen, zo blijkt. Maar in plaats van daarna een beetje opgevangen te worden, worden ze vaak in de isoleercel gegooid.

Dat vertelt vertrouwensarts Elcke Bonsen in het NRC.

Dus als Dolmatov het strenge doch rechtvaardige beleid van Fred Teeven al had overleefd was hij daarna gelijk weer de isolatiecel in gesmeten. Het OM zal Teeven wel weer de hand boven het hoofd houden na die aangifte van Elcke Bonsen, maar die man hoort zelf gewoon eens een aantal maanden onder een streng regime opgesloten, of op zijn minst aangeklaagd voor verantwoordelijkheid voor geestelijke marteling te worden. Sleep dat stuk tuig voor het Internationaal Gerechtshof, met Opstelten erbij.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.