Wanneer is het godverdomme nu eens afgelopen met die Teeven?? Mensen plegen zelfmoord ten  gevolge van enorme fouten onder zijn verantwoordelijkheid, worden onrechtmatig uitgezet onder zijn verantwoordelijkheid, worden mishandeld onder zijn verantwoordelijkheid, kinderen worden doodziek uitgezet onder zijn verantwoordelijkheid, en nu blijkt hij ook gewoon keihard beloftes over het in kale isoleercellen opsluiten van hongerstakers, die hij reeds in 2011 deed aan de nationale ombudsman, niet na te komen. De man blijkt op zijn minst incompetent, lijkt volkomen gevoelsarm te zijn en nu waarschijnlijk dus ook gewoonweg onbetrouwbaar. Wat moet hij nog doen om wél gedwongen te worden op te flikkeren? Hoogstpersoonlijk een asielzoeker in elkaar slaan op werkbezoek of zo?

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0Share on LinkedIn0Share on Reddit0Email this to someone
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.