Woensdag vindt de Internationale Dag van de Migrant plaats. Voor de derde keer wordt op die dag wereldwijd actie gevoerd voor de rechten van migranten, vluchtelingen en ontheemden. In Den Haag organiseren deVluchthuis-vluchtelingen een demonstratie.

Demonstratie
Woensdag 18 december
Vanaf 14:00 uur
Vredespaleis
Carnegieplein 2, Den Haag
Facebook

Uit de internationale oproep van Global Migrant Action: “Op 18 december 1990 nam de VN het Internationale Verdrag ter bescherming van alle arbeidsmigranten en van hun gezinsleden aan. Het verdrag was het resultaat van bijna twintig jaar debatteren en compromissen sluiten, en had als doel het garanderen van bescherming van de rechten van arbeidsmigranten en hun gezinsleden. Het is nu drieëntwintig jaar na de aanname van het verdrag, en helaas blijft het waarborgen van de rechten van migranten, vluchtelingen en ontheemden een nog te bereiken doel ………. (Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via: Doorbraak

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.