200px-gary_lineker_2011

Gary Lineker

Esther Voet maakt ook in het buitenland school. Nadat tv-presentator en voormalig international Gary Lineker openlijk zijn sympathie uitsprak voor mensen die gedwongen zijn van huis en haard te vluchten, opende het Britse equivalent van de Roze Khmer een frontale aanval op Lineker. Het racistische schendblad The Sun – eigenaar: Rupert Murdoch – eiste per onmiddellijk Lineker’s ontslag als presentator bij de BBC:

Lineker reageerde op de enige juiste wijze op de door The Sun gecreëerde hetze:


Naast de nodige bagger van het gebruikelijke gajes, kreeg Lineker ook veel steun:

The Artist Taxi Driver:

Lineker’s reactie én de steun die hij krijgt op Twitter verdienen navolging in Nederland. Kijk er nog eens naar wanneer het extreemrechtse plebs voor de zoveelste keer probeert een politieke tegenstander monddood te maken door haar/zijn werkgever te intimideren.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.