In een sjiitische wijk in Bagdad is een autobom tot ontploffing gebracht. Daarbij zijn tenminste 16 mensen om het leven gekomen. Ook dinsdag en woensdag vonden er aanslagen plaats in de Iraakse hoofdstad. Bij die aanslagen kwamen in totaal 19 mensen om het leven.

De auto die vandaag tot ontploffing werd gebracht bevond zich in een straat waar veel handelaren in tweedehandsauto’s een bedrijf gevestigd hebben. Een groot deel van de handel speelt zich op straat af.

De aanslag is nog niet opgeëist, maar eigenlijk twijfelt niemand aan de verantwoordelijkheid van ISIS. Sinds ISIS in Irak militair in de verdediging is gedrongen, heeft ze haar tegen burgers gerichte terreurcampagne opgevoerd.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
10Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.