Het afschaffen van of snijden in sociale voorzieningen is “conservatief”, zegt de BBC. Tegelijkertijd worden die maatregelen “hervormingen” genoemd. Macri, de eerste conservatieve president van Argentinië sinds een eeuw, zegt de BBC. De militaire regimes waren meer van de chemtrail-progressiviteit die ook de Islas Malvinas in hun heilsbeleid wilden betrekken. Maar daar stieten ze dan op een Conservatief van formaat.

Enfin, in dit postjournalistieke tijdperk kun je dus van alles beweren als het maar propaganda blijft voor “hervormingen”.

Het Macriregime heeft de pensioen”hervorming” alsnog door het parlement gekregen. Het snijden wordt zoals gebruikelijk als noodzakelijk voor een sluitende begroting gesleten.

In aansluiting op een algemene staking ging men massaal de straat op. In Buenos Aires stond de oproerpolitie klaar om een nieuwe bestorming van het parlement.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.