Orbán is op verkiezingspad en hij klinkt vervaarlijk als zeker Nederlands politicus. Een inkijkje in wat overeenkomt met de troonrede in Nederland:

“Het westen” heeft het mogelijk gemaakt de christelijke cultuur ten onder te doen gaan en begunstigt de expansie van de islam. Zijn regering evenwel heeft de islamitische vloedgolf uit het zuiden weten tegen te houden.

Met verdraaide statistieken en apocalyptische visioenen zei hij: “Wij zijn degenen die denken dat het christendom de laatste hoop is voor Europa. Als honderden miljoenen jongeren zomaar naar het noorden mogen verhuizen is er een enorme druk op Europa. Als dit allemaal doorgaat zal er een islamitische meerderheid zijn in de grote steden van Europa.

Er is een samenzwering om de Homo sorosensus te maken, de Soros-mensendoort, en dit moet tegengegaan worden.

De partij van Orbán is de grootste in de peilingen in Hongarije, waarschijnlijk net niet groot genoeg voor een absolute meerderheid. Geen nood voor de nazi’s: De tweede in de peilingen is Jobbik, nog nazistischer.

The Guardian.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.