Mohammed Tamimi, het 15-jarige neefje van Ahed Tamimi uit Nabi Saleh op de Westoever, heeft zondag een gecompliceerde operatie ondergaan in het Istishari  ziekenhuis in Ramallah.
Mohammed raakte in december ernstig gewond. Toen hij over een muurtje keek tijdens een demonstratie om te zien of de soldaten er nog waren, kreeg hij van korte afstand een zogenoemde ”rubberkogel”  in zijn gezicht geschoten. De kogel doorboorde zijn gezicht en zette zich vast in de schedel. Tijdens een langdurig operatie slaagde de artsen er toen in de kogel weer te verwijderen. Ze waren echter gedwongen ook (een derde) deel van zijn schedel weg te nemen, omdat zijn hersens door de verwonding gezwollen waren.

(Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via:: Abu Pessoptimist

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.