Het Israelische parlement heeft maandag besloten dat Israel voortaan het bedrag zal inhouden dat  den Palestijnse Autoriteit betaalt aan de families van Palestijnen die zijn gedood door de Israelische troepen of aan diegenen die door Israelische (burger of militaire) rechters zijn veroordeeld tot gevangenisstraffen. De betreffende  bedragen voor ”deze terroristen” zoals ze in Israel allemaal heten, zullen worden ingehouden van de belastingen die Israel volgens de Akkoorden van Parijs (het economische vervolg op de Oslo Akkoorden)behoort te innen voor de Palestijnse Autoriteit.
Voorafgaande aan de plenaire stemming ging de Knesset commissie voor Buitenlandse Zaken met 9 tegen 1 stemmen ermee akkoord om een clausule uit het wetsvoorstel te schrappn die de Israelische regering een laatste stem gaf in het al of niet inhouden of  bevriezen van de gelden.

(Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via:: Abu Pessoptimist

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.