Israeli’s hebben woensdagmorgen met twee bulldozers een huis van twee verdiepingen in Qalandia (ten noorden van Jeruzalem) verwoest. Het resultaat is te zien op een foto van het persbureau Wafa. Ook werden enkele bomen op het terrein ontworteld.
Mahmoud Awadallah, een journalist uit Jeruzalem, vertelde Wafa dat de sloop plaatsvond ondanks het feit dat de eigenaar in het bezit was van een uitspraak van het hooggerechtshof waarin dit zich verzette tegen de afbraak. In Qalandia staat nog een 20tal andere huizen en gebouwen die Israel wil gaan slopen, omdat ze geen vergunning hebben of te dicht staan bij de Afscheidingsmuur die Israel om de nederzettingen (stadswijken) rondom Jeruzalem heeft gebouwd.

– Eerder verschenen bij: Abu Pessoptimist

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.