Israel heeft zaterdag weer toegeslagen. Vrijdag was al een jongen van 15 gedood, en zaterdag overleed een jongen die de vorige dag gewond was geraakt. Maar zaterdag esacaleerde ook het geweld weer, nadat nadat 31 granaten ut Gaza waren afgeschoten als reactie op een flink aantal Israelische bombardementen, die weer een reactie waren op het feit dat vrijdag ook een Israelische officier gewond raakte toen een granaat over het grenshek werd gegooid.in Noord Gaza.
Israel liet dit niet op zich zitten, die 31 projectielen, en de onverschrokken Israelische luchtmacht heeft daarop zaterdag nog eens niet minder dan 40 luchtaanvallen uitgevoerd op Gaza. En, warempel, opnieuw werden daarbij twee Palestijnse tieners gedood. 

Via:: Abu Pessoptimist

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.