Israeli bulldozers hebben woensdag in de wijk Issawiya in Oost-Jeruzalem een gebouw in aanbouw dat twee appartementen bevatte verwoest. Het gebouw was eigendom van Nader Nasser Abu Riyaleh. De reden was dat er geen bouwvergunning was. Israel verleent die namelijk gewoonlijk niet aan Palestijnen.

Dinsdag sloopten de Israeli’s een huis in het dorp Deir Dibwan ten oosten van Ramallah. Het huis was eigendom van Mohammed Ali.Eveneens dinsdag dwong het Israelische leger vier Palestijnse families in Khirbet Yarza, in de omgeving van Tubas in de Jordaanvallei, hun tenten en woongebied tijdelijk te verlaten om de Israelische militairen gelegenheid te geven even wat te oefenen. Aref Daraghmeh, die het Israelische optreden in de Jordaanvallei monitort, zei dat de families om zes uur ’s ochtend uit hun tenten werden gehaald, omdat er in het gebied met scherp geschoten zou gaan worden.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.