Op de conferentie van de Torypartij, waar de premier de halvegare uithing [overigens is ABBA boos over dit gebruik van hun nummer], werden brochures met hoog antisemitisch gehalte verspreid. De brochures waren van een zogenaamde denktank, “conservatief” en thatcherite, de Bruges Group (wat Brugge er mee te maken heeft mogen ze zelf uitleggen – iets met Vlaams Blok of zo?).
De inmiddels van onder andere FvD bekende tropen kwamen er allemaal in voor: het Cultuurmarxisme, het Omvolkingsplan, het Grote Gevaar van de Islam.
Wie het Omvolkingsplan precies koestert – de Elite, zeggen ze dan, alsof er op de conferentie van de Tories heel ander volk rondloopt – mag Joost weten. Of zijn het de Joden? Vermoedelijk wel.
Zoals een woordvoerder van Hope Not Hate zegt: “Het is in hoge mate verontrustend dat dit materiaal wordt verspreid op de Toryconferentie.” Ideeën die Anders Breivik geïnspireerd hebben tot zijn grote moordpartij.

– Het hele verhaal bij VICE.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.