Gisteren gingen in Londen 700.000 mensen de straat om te demonstreren voor een tweede referendum over Brexit. Niet meteen mijn ding – alles waar Vince Cable en de LibDems bij betrokken zijn dient door links gemeden te worden als de pest – maar het valt niet te ontkennen dat de opkomst indrukwekkend was. Nigel Farage had een tegendemo georganiseerd, maar de opkomst viel met 1200 mensen nogal tegen. Helemaal lachwekkend was de opkomst bij de “nationale demonstratie” van de fascistische knokploeg EDL in Manchester. Niet meer dan een handjevol fascisten kwam opdagen, wat tot hilarische taferelen leidde:


Het is overigens maar zeer de vraag of de demo in Londen veel zal veranderen. De regering heeft onmiddellijk gereageerd met een verklaring dat er hoe dan ook géén tweede referendum volgt en de top van Labour hult zich in stilzwijgen.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.