Palestijnse medische kringen hebben bekendgemaakt dat maandagmorgen een man in Gaza is gestorven aan complicaties van verwondingen die hij drie weken geleden opliep nadat Israelische soldaten hem in het zuiden van Gaza hadden neergeschoten.
De man, Ghanem Ibrahim Sharab (44), uit Khan Younis, stierf aan complicaties nadat medici onlangs op 29 oktober zijn linkerbeen hadden moeten amputeren. Het aantal doden door Israel’s optreden sinds op 30 maart de demonstraties van de Grote Mars op de Terugkleer begonnen staat nu op 230. Ghanems  dood hangt overigens mogelijk samen met de ernstige tekorten aan medisch instrumentarium en medicijnen waar Gaza op dit moment onder lijdt als gevolg van het Israelische beleg, de onwil van de PA om tekorten aan te vullen en de duizenden gewonden die sinds 30 maart zijn gevallen.

(Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via:: Abu Pessoptimist

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.