De zoveelste tenenkrommende episode uit het Trumpiaanse Witte Huis. De weduwe van een om het leven gekomen Amerikaanse militair zegt dat Trump zich de naam van haar man niet eens kon herinneren toen hij haar belde: ‘dat was wat me nog het meest kwetste…Als mijn man daar vecht voor ons land en zijn leven riskeert voor ons land, waarom herinner je je dan zijn naam niet?’

Myeshia Johnson’s echtgenoot, Sgt La David Johnson werd eerder deze maand door islamistische militanten in Niger gedood.

De Oranje Narcist

Vorige week ontstond de nodige opschudding nadat het Democratische Congreslid Frederica Wilson – die zich bij de familie bevond toen Trump belde – beweerde dat de president zich ‘gevoelloos’ had gedragen. Volgens Wilson had Trump o.a. gezegd dat sergeant Johnson ‘wist waar hij voor tekende’, niet iets wat iemand met enig gevoel in zijn/haar donder tegen een treurende weduwe zegt.

Uiteraard ontkende Trump de aantijgingen in alle toonaarden, maar volgens Myeshia Johnson is Wilson’s weergave van het gesprek ‘100% correct’.

Trump, niet bereid of in staat de koninklijke weg te kiezen door zijn excuses aan te bieden, verdedigde zichzelf vandaag op Twitter door de weduwe indirect voor leugenaar uit te maken:


Bron: Business Insider

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.