De fascistische conservatieve activiste Laura Loomer is van Facebook geschopt. Volgens Loomer vanwege haar onthullingen over de communistisch-islamitische samenzwering om Het Vrije Westen te veroveren, volgens Facebook omdat Loomer de voorwaarden van het platform schendt. Lees: omdat Loomer met de regelmaat van een klok racistische haathoaxes verspreidt. 

Volgens Loomer is het allemaal EEN COMPLOT. Twitter en Facebook worden gecontroleerd door communisten die op deze manier proberen de verkiezingen in de VS  te beïnvloeden ten gunste van de Democraten (ook allemaal communisten).


Loomer is een typische extreemdomrechtse complotdenker, niveautje Alex Jones. Het verschil is dat Jones waarschijnlijk zélf niet gelooft in de onzin die hij verkondigt. Loomer daarentegen is een true believer die letterlijk álles gelooft wat moslims in een kwaad daglicht stelt. Een archief vind je bij het onvolprezen Right Wing Watch.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.