Vrij verkeer van personen is een van de fundamenten onder de EU. Dat impliceert vrije arbeidsmigratie. Die heeft in de rijke EU-landen geleid tot verdringing op de arbeidsmarkt door goedkope werknemers uit de armere lidstaten. Lijsttrekker van de PvdA Lodewijk Asscher wil daar paal en perk aan stellen. Als dat kiezers bij het Brexit-referendum aantrok, moet het de PvdA toch ook lukken daarvoor stemmen te vergaren.

Er is wel een probleem: het voorstel is onacceptabel voor armere, voornamelijk Midden-Europese EU-lidstaten. Dit is echter maar een kleinigheid. Geert Wilders heeft allang aangetoond dat het roepen van allerlei onmogelijke wensen stemmen oplevert. En vooral voorafgaand aan verkiezingen gaat het toch om stemmen. De realiteit van voorstellen komt op de tweede plaats.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
9Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.