Geert Wilders bezoekt Moskou. Hij babbelt daar naar eigen zeggen met Russische politici. Dit is opnieuw een slimme zet van de man. Wilders-fans reageren enthousiast.

Wilders appelleert ermee aan wat ik onlangs in Rechtse elite haat Poetin maar rechts krapuul adoreeert hem heb aangekaart: Vladimir Poetin is populair bij een deel van rechts Nederland. Overigens niet dat de twee would-be dictators elkaar zullen ontmoeten. Daar heeft Wilders onvoldoende statuur voor.

Wilders’ bezoekje aan Rusland is prima gepland. Zeker als D66 hem helpt met Kajsa Ollongrens domme verhalen over Russisch nepnieuws. Na zijn uitstapje in Moskou kan hij claimen dat hij voornamelijk oprechte christelijke politici (zoals Poetin) heeft ontmoet en geen neppers. Die steunen hem in zijn strijd voor behoud van de Europese cultuur.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.