In een school op de Krim zijn tenminste 18 mensen doodgeschoten. In eerste instantie werd gesproken over een terroristische aanslag, maar inmiddels zijn er volgens de autoriteiten sterke aanwijzingen dat het hier een ‘school shooting’ betreft.

De dader is een 18-jarige leerling van de school. Hij zou in zijn eentje gehandeld hebben. Na in de kantine een explosief tot ontploffing te hebben gebracht, liep hij de trap op naar boven waarbij hij iedereen die hem voor de voeten kwam neerschoot. Voordat de politie arriveerde pleegde de dader zelfmoord.

De politie denkt eerder aan moord dan aan terrorisme, omdat het er sterk op lijkt dat de dader zich heeft laten inspireren door het bloedbad op Columbine High School op 20 april 1999. Zo zou hij zich op dezelfde opvallende manier hebben gekleed als de daders in Columbine.

 

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.