Sorry voor de overlast maar…..

Monkey_Nerdwe gaan dus NU upgraden naar de laatste versie van WordPress (het systeem waar deze site op draait). Als het goed is merken jullie daar vrij weinig tot niets van. Als het niet goed is merken jullie er heel veel van.

Daarna ga ik het nieuwe design installeren. Daar merken jullie wel een hoop van in het begin zullen jullie de site nauwelijks terug herkennen waarvoor excuses. Later zal de site werkendeweg weer dezelfde functies terugkrijgen die we nu hebben (plus een hoop meer natuurlijk daarom nemen we een nieuw design) en weer herkenbaarder worden.

De upgrade naar de nieuwe WP gebeurt dus vanavond. De switch naar het nieuwe design waarschijnlijk ook vanavond. Mogelijk morgenavond.

Mocht je problemen tegen komen dan kan je die in dit bericht kwijt. Verwacht niet dat ze a la minute opgelost worden aub.

Iedereen (en vooral mezelf) veel succes!

30 gedachten over “Sorry voor de overlast maar…..”

 1. Update nou het nieuwe design gaat vandaag in ieder geval niet meer lukken. :mrgreen:

  Maar het goede nieuws is dat we nu helemaal up to date zijn met onze wordpress installatie. Ging redelijk goed de site heeft maar een minuutje of zo plat gelegen. 😐

 2. Nou toch is er een hoop veranderd maar allemaal on the inside. Van WordPress 2.84 naar 3.01. Dat moest. Het enige wat er tot nu toe aan de buitenkant te zien is is dat de originele WP smilies weer terugzijn.

  Ik ben vandaag nog maar een dagje thuis gebleven dus ik denk dat ik het nieuwe design gewoon vandaag even tussendoor ga implementeren. Zal wel een zooitje worden maar dan heb ik het gehad.

 3. @jvdh 12:08pm. Opbouwend: ik vond het toch wel handiger dat de commentaren vroeger genummerd waren.

 4. Helemaal onder aan de pagina

  AboutContactArchiefFAQLaatste reactiesRSS
  Log out | Posts | Theme Control Panel | Write New Post | Designed by Gabfire themes

  Waar log out staat (daar staat bij jou login denk ik)

 5. Dank u zeer , ik ben eens met een stukje over het klimaatkrapuulisme bezig , voor de variatie

 6. Nou er moet een hoop gebeuren maar wat in ieder geval moet gebeuren is dat we nieuwe categoriën moeten hebben of op zijn minst subcatergorieën.

  Nieuws, Columns, Achtergronden zijn goed, die houden we erin.

  Nieuws komt waar nu de shoutbox staat.

  “terzijde” houden we er ook in maar daar moeten die rare tijdjes weg.

  Andere interessante berichten gaat weg.

  En dan komen er subcategorieën voor Nieuws, Columns, Achtergronden.

  Moet nog even verzinnen welke.

  Misschien Pers, Terrorisme, Moslimprobleem, Dom Gelul, Mythen en Sagen (bijvoorbeeld dat we over 10 jaar een moslimmeerderheid hebben). Ik moet er acht hebben. Die komen dan in die kolommetjes links van de recent comments. Waar je dus nu bijvoorbeeld die gabber kop ziet staan.

  Dat zijn dan berichten die wel bijvoorbeeld “nieuws” zijn, of “column” maar die blijven dan langer op de FP omdat ze ook bijvoorbeeld subcategorie “Mythen en sagen” hebben. Het kan dan ook gebeuren dat een berichtje 2 keer op de FP staat maar dat geeft niet. In ieder geval kunnen we er op die manier dan voor zorgen dat sommige berichten langer op de FP blijven.

 7. En de “Krapuul Creative Commons Pool” (de berichten die we van anderen overnemen) die krijgen dan geen aparte plek op de voorpagina maar die zitten dan gewoon overal tussen.

 8. Andere subcategorieën voor die 8 die ik moet hebben kunnen dan nog Bruin I zijn, PVV-kamerklets, Foute vriendjes en nog wat.

  En dan komt er halverwege de pagina een paginabrede “slider” met video’s.

  De taal moet nog naar het Nederlands.

  De comments moeten weer nummers.

  Die advertentieruimtes moeten gevuld. Misschien zet ik wel ergens een google advertentie die donaties schieten ook niet echt op. De loonwatch advertentie zet ik weer terug. Er komt een “vacature advertentie” voor krapuul.

  De shoutbox moet ergens anders.

  Copyright statement wijzigen (is die er nog?) naar creative commons.

  De REGELS moeten al in het commentaarveld staan voordat je er gaat typen.

  En nog een paar dingen waar ik nu even niet op kom.

  Etc.

 9. ik heb een artikel van misdaadjournalist volledig geplaatst met bronvermelding , vond het wel een belangrijk verhaal ..

 10. we kunnen alleen verhalen volledig overnemen als we toestemming hebben ik neem aan dat we die in dit geval niet hebben? Dan moet je er een klein stukje van maken met een link naar het oorspronkelijke artikel

  http://misdaadjournalist.web-log.nl/misdaadjournalist/2010/07/zaterdag-31-juli-laatste-fotos-van-de-loods-surinamer-opgepakt-in-caracas-de-hond-daagt-klusjesman-h.html?cid=6a01348065ce1a970c013485e58e21970c

  Die misdaadjournalist is nog schrijver ook straks stuurt ie een factuur.

 11. Oh ik zie nog een ding de auteur van een bericht mot zijn eigen kleurtje weer hebben in de comments, wel leuk dat we nu om en om een ander kleurtje hebben dat wel.

 12. lettertype van de hoofdkoppen moet kleiner eventueel vet

  verder duidelijker scheiding van de artikels desnoods door een gekleurd balkje, tekst kan evt in balkje

 13. Ik heb de koppen een tikje kleiner gemaakt maar ik ga nu nog even niet te veel klooien met die style sheet; haat ik.

Reacties zijn gesloten.