Noodklok over Jodenhaatgezeik

Twee weken terug schreef  een gemankeerde “columniste” in VERZETSBLAD Trouw over 3 Turkse pubertjes die stoere antisemitische taal uitsloegen. Maar wat blijkbaar veel erger was dan dat, was dat een “anonieme held” (pardon mijn naam stond gewoon onder mijn artikel hoor) op “blogje” Krapuul iets over de Tweede Wereldoorlog had durven zeggen tegen Asscher, aangezien deze duidelijk zichtbaar aan het worstelen was met de ins en de outs van “etnische categorisering”. Dat schreef de “columniste” er uiteraard niet bij.

Ik ben tot op het bot tegen een staat die haar burgers etnisch categoriseert. Laat ik niet WOII noemen (want dan ben ik een “geniepige antisemiet”, aldus Trouw en aldus laffe wezel Naftaniel), maar laat ik Rwanda noemen, of Bosnië of noem maar op. Asscher is er blijkbaar een enorme voorstander van. En de gemankeerde columniste in VERZETSBLAD Trouw ook want die categoriseerde Asscher direct als JOOD en DUS was mijn artikeltje “geniepig antisemitisme”, en dat was ERGER dan de 3 Turkse pubers.

Ik vraag me op zo’n moment oprecht af wie hier de antisemiet is, zo’n JOOD-wijzende “columniste” of ik, maar dat terzijde.

Vervolgens ging er ergens een hysterische narcistische gek fondsen werven, naar aanleiding van de column in VERZETSBLAD Trouw, omdat dat een vreselijke column was. Voor zichzelf. Hij schreef een vlammend betoog over hoe HIJ (die in de column in het geheel niet genoemd werd) altijd ALS ENIGE slachtoffer is van onterechte beschuldigingen van antisemitisme. Het is die vent die altijd schrijft hoe HIJ altijd als enige het dissidente geluid in NL is. En vooral ook het enige slachtoffer plus de enige die iets durft te zeggen.

Grappig aspectje daaraan is dat als je een beetje googlet op die gast en die gemankeerde “columniste” in VERZETSBLAD Trouw, je direct ziet dat die lui jarenlang perfect door één deur gekund hebben. Dit viel me op na het lezen van een artikel van een groupie van die schreeuwnarcist op website Sargasso. Dus de gemankeerde “columniste” in VERZETSBLAD Trouw pakte de handschoen op en schreef een vervolgverhaal over hoe de JODENHAAT weer terug van weggeweest is en gebruikte daarvoor, zo betoogden alle groupies van de narcist, “uit de contekst gehaalde citaten“.

Ik heb geen belangstelling voor de contekst van de citaten. Wel valt het me op dat het citaten betreft uit 2009. Dus hoezo is de JODENHAAT terug? Hij is juist heel ver weg, 4 jaar! Als het al jodenhaat was natuurlijk, want ik ben ervan overtuigd dat het dat niet was. De schreeuwnarcist mag dan een ontiegelijke LUL zijn, een jodenhater is hij zeker niet.

Maar in de “column” in VERZETSBLAD Trouw was hij dat uiteraard wél.

Waar ik me nog het meest aan stoorde in die “column” was dat er een citaat van mij in stond waarin ik de “columniste” voor rotte vis uitmaak. Uiteraard geanonimiseerd. Dat moet kunnen. Dat dat wordt misbruikt om de hysterische, maar in het huidige jodenhaat-discours volstrekt onschuldige, schreeuwnarcist verder te belasteren is dan weer minder. Maar dat de “columniste” durft te beweren dat ze mijn quote “op discrete wijze van spelfouten heeft ontdaan” daar stoor ik me dus aan. Bah.

Je kan duidelijk vaststellen dat DE JODENHAAT DIE WEER HELEMAAL TERUG IS dus beperkt blijft tot: 3 pubers, 1 “jodenhaat-incident”, dat in het geheel geen jodenhaat-incident is maar wel “geniepig antisemitisme” wordt genoemd aangezien het een artikel betreft dat is gelezen door een Jood, en een paar citaten van de narcistische schreeuwlelijk waarin hij iemand (vermoedelijk met een zeer gegronde reden) verrot scheldt, 4 jaar geleden.

Tot zover Trouw, waar het vanzelf spreekt dat je als belasterde niet mag reageren op hun lasterstukjes.

Dan nu….. tadaaaaa….. Israël:

Het ergste JODENHAAT-incident schijnt wel te zijn dat Israëlische producten die niet in Israël zijn vervaardigd, maar in de illegaal bezette gebieden, niet meer het stempeltje “Made in Israel” mogen hebben.

Dit brengt mij op de ronduit kwaadaardige rol van het CIDI.

Heaven only knows waarom wij hier in dit pokkeland zoiets als een “CIDI” hebben. Een leugenachtig instituut van laffe wezels.

Als er IETS in dit land Joden verbindt met apartheidsland Israël dan is het wel het CIDI zelf. Zogenaamd tegen antisemitisme. Zogenaamd tegen racisme. Zogenaamd voor een harmonieuze samenwerking tussen de EU en Israël. Maar tevens een donker schuilhol waar zoiets walgelijks als een PVV-kamerlid vandaan kon komen. Iets gevaarlijkers voor Joden dan een PVV-kamerlid bestaat er niet.

Het is niet moeilijk om te zien waar het CIDI zich zoal mee bezig houdt. Zo’n beetje al hun artikelen van de afgelopen 12 maanden staan op hun voorpagina. Ik heb dit een jaar of twee geleden ook al eens bekeken, en toen was het precies hetzelfde: 220 artikelen gaan over hoe goed Israël is en hoe kut Palestijnen zijn, 10 artikelen over “antisemitisme” (we weten nu sinds hun opzichtige gezwaai met de haatbraaksels van de gemankeerde laster-“columniste” in VERZETSBLAD Trouw wat dat “hedendaagse antisemitisme” betekent: geen reet), 0 artikelen over racisme en 10 over de Tweede Wereldoorlog.

Als Israël weer eens een 17-jarige puber overhoop knalt, dan staat dat niet op de site van het CIDI. En dan staat het in niet één Nederlandse krant. Dan staat het bij ons. Soms. Nou en dat magnie hè.

Maar nu is CIDI dus weer boos over de stempeltjes op “Israëlische” producten.  Als je harmonieus wil samenwerken met de EU, CIDI, dan zul je moeten accepteren dat afspraken binnen de EU in dit land gewoon uitgevoerd worden. Zo werkt dat in een rechtsstaat. Maar dat snapt CIDI niet hè? Nee.

CIDI wil graag een lobby-clubje zijn voor de oorlogsmachine van Israël. Fijn, moet kunnen. Maar met hun “focus” op “jodenhaat” (die er duidelijk niet is, die focus bedoel ik) betrekken ze alle in Nederland aanwezige Joden bij de misdrijven van Israël. Ze doen het dus ZELF. Als ik Jood was ging ik CIDI eens een stevige schop onder hun hol geven.

Nou en vandaag krijgen we dus ineens spontaan chocoladeletters in de Telegraf:

Noodklok om Jodenhaat

Dan denk je gôh ik wist niet dat het zo erg was. En dan ga je kijken: wéér die 3 Turkse kleutertjes.

Daarom luid ik nu de noodklok: wie maakt er toch eens een einde aan dat volstrekt ridicule slachtofferige Jodenhaatgezeik ter meerdere eer en glorie van de illegale praktijken van apartheidsstaat Israël?

 P.S.: ik lees net dat de door mij hierboven als “hysterische gek” omschreven blogger het bijltje er bij heeft neergegooid. Nu lijkt mijn stuk erg op natrappen maar ik heb het vanochtend geschreven voordat ik dit wist. Ik heb deze man jarenlang ervaren o.a. op de “social” media als een verschrikkelijke asshole maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het door de beugel kan dat deze man door terreur en laster (o.a. met medewerking van Trouw dus) het zwijgen is opgelegd. Schandalig smerig stinkland is dit geworden. Ik haat dit land.

39 gedachten over “Noodklok over Jodenhaatgezeik”

 1. Gisteren op Twitter stelde ik dat het verdwijnen van Frontaal Neukt nooit goed zou kunnen zijn voor het discours. Binnen no time sprong er iemand bovenop en 10 berichten verder werd de antisemiet kaart gespeeld. Sneue boel tegenwoordig het ‘debat’.

  Hoop dat Krapuul niet voor de tirannen zal zwichten.

 2. Goed gezegd. Maar laat Breedveld nou eens met rust! Die man is onuitstaanbaar, vaak, en ik had ooit ruzie met hem, dat gaat heel gemakkelijk, maar dat hij zich zodanig in de hoek gedreven voelt dat hij nu stopt met Frontaal Naakt is een teken aan de wand, als je het wilt hebben over de toestand van dit land. Misschien zijn daadwerkelijk de bruinhemden weer aan de beurt, nu. Met de moslims als de nieuwe joden. De persen van de Völkische Beobachter draaien. Zodra Wilders vertrekt, stapt er ook hier een fascistische clown uit de coulissen.

 3. @3 Ik zou niet weten waarom ik niks over zo’n gek mag schrijven. We hadden hier toch vrijheid van meningsuiting?

 4. @3 overigens zoals ik in mijn PS al zeg wist ik helemaal niet dat hij zou stoppen. Ik dacht dat hij voor eeuwig zou doorgaan. Als enige.

 5. Je mag natuurlijk schrijven wat je wilt. Hè hè. Maar ik ook. En ik meen dat de man nu wel wat steun verdient. Die heeft hij hard nodig, geloof ik, als ik zijn recente tweets lees.

 6. Ik heb vandaag vrij van twitter. Vorige week toen Trouw mij op deze site de ergste antisemiet sinds Adolf Hitler noemde vond iedereen het wel best. Ik heb er niemand over horen klagen. Daarom vond ik dat ik dit wel even moest opschrijven. Verder heb ik in mijn PS gezet wat ik er van vind. Dat moet maar genoeg steun zijn.

 7. Ik vind het heel erg dat FN verleden tijd is. Het is een persoonlijke tragedie voor Peter en Hassnae en een verlies voor iedereen die nog enig fatsoen in zijn donder heeft.
  Maar laat fascistisch Nederland en zijn domrechtse meelopers niet te vroeg juichen…

 8. Goed stuk, jvdh, heb ik niets aan toe te voegen. Ik had een soortgelijk stukje in de pen voor Retecool Goldmember, maar dat alsnog te plaatsen zou natrappen zijn.

  Overigens is er wel een soort van virulent antisemitisme in Nederland, en dat is het verknipte filosemitisme van Geert Wilders en van bepaalde christelijke stromingen (oa deel vd SGP achterban en lezers van het voormalig verzetsblaadje Trouw).

 9. Gezien het feit dat het al ruim 48 uur algemeen bekend is dat Breedveld met Frontaal Naakt stopt ontbeert je naschrift iedere vorm van geloofwaardigheid en moeten we vaststellen dat dit artikel niet meer is dan een nare vorm van geldings- en ververgeldingsdrang.

  Ik voor één ben van mening dat Frontaal Naakt van Peter Breedveld en Hassnae Bouazza, een oase van nuance en redelijkheid in een woestijn van agressie en extremisme, node gemist zal worden.

 10. Wat een krankzinnig en duister, moerassig wereldje.
  Ik hoop maar dat het allemaal niet teveel energie vreet jvdh, daar is Krapuul me te dierbaar voor.

 11. @13 die gast kondigt al jaren aan dat ie gaat stoppen weet ik veel wanneer het zo ver is. Volgens mij is het nog steeds niet zo ver. En als jij die schreeuwende narcist een oase van redelijkheid vindt dan kun je beter hier wegblijven want voor dit soort zwakzinnig gelul heb ik erg weinig geduld.

 12. Toch wat zwakjes als je dan met je site stop , maar als excuus/ reden staat natuurlijk wel dat Breedveld en zijn partner buiten FN ook de publieke belangstelling opzochten terwijl onze grote roerganger hier en ook de medewerkers hier dat absoluut niet doen .. Waar FN een onderdeel was van Breedvelds steralures staat Krapuul slechts voor het bestrijden van (ultra) rechts .. Da’s een heel andere insteek

 13. Gezien het feit dat het al ruim 48 uur algemeen bekend is dat Breedveld met Frontaal Naakt stopt ontbeert je naschrift iedere vorm van geloofwaardigheid
  Algemeen bij wie? Bij jou en je hamster? Breedveld heeft inderdaad een paar dagen geleden getwitterd dat hij overwoog te stoppen met Frontaalnaakt, maar overwegen != besluiten.

  Ik vind liegen en verdraaien van de werkelijkheid weerzinwekkend, ongeacht van wie het komt. Dus jouw reactie is precies het soort bagger dat ervoor zorgt dat ik weinig sympathie voor Breedveld’s situatie kan opbrengen, fanboi.

 14. @16 Ja maar ik maak natuurlijk ook niet voor niets niet bekend waar ik werk enzo. Ik kan goed begrijpen dat de terreur hem dwingt te stoppen. Ik zou ook niet elke dag naar mijn werk willen en me afvragen “goh wat voor brief hebben ze nou weer over me gekregen”. Het is ook een schande wat hem geflikt is daar bestaat wat mij betreft helemaal geen misverstand over.

 15. @13 , misschien vinden wij hier bij krapuul Frontaal Naakt niet belangrijk genoeg om het dagelijks te bezoeken of het nieuws over die site te volgen.. Ik hoor het persoonlijk nu via Krapuul pas , twee maanden terug voor het laatst via een vriends facebook op die site geweest ..

 16. @17 Als zelfs de grootste sufferd op het internet (Van Rossum van Geenstijl) het al weet dan moet je wel met je hoofd in iemands aars zitten om het niet ook gehoord te hebben. Op 7 maart j.l. schrijft die mafkees het volgende:

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/03/trouw_duwt_antisemitisch_blogg.html

  Ik ben hier nu twee dagen, sinds FN is opgehouden te bestaan, in de hoop hier een nieuw virtueel ‘thuis’ te zullen vinden. Boy, was I wrong! In vergelijking met jullie is zelfs Amsterdampost een beschaafd blog.

  Saluut en de kost.

 17. overtreffende trap:
  Ik weet niet wie Breedveld is terwijl ik toch echt op Frontaal Naakt val ((-;

 18. @24 Ik vond eigenlijk het naakt op zijn site ook best wel tegenvallen. Ken betere sites met naakt.

 19. Arme rukkertjes als Jeroen , geen enkele andere site catert aan hun behoefte om tegelijk aan hun behoefte aan beetje links en een beetje rukken te kunnen doen 😉

 20. Wat is het toch vervelend dat de discussie niet gaat over het eerste deel van jvdh’s artikel, maar over Frontaal Naakt.
  Dus terug on-topic, beste lezers!
  Ik begrijp, dat Mw Drayer en Trouw niet bereid zijn om aan Krapuul een weerwoord te laten op de schandelijke antisemitisme-beschuldiging door Mw. Drayer.
  Ik voel me daardoor persoonlijk geraakt en beledigd.
  Ik maak wel degelijk een onderscheid tussen wat her en der op internetfora verschijnt en wat een serieuze krant als Trouw afdrukt.
  Ik laat het er dus niet bij zitten en stuur aan Trouw een rechtzetting onder mijn eigen naam, zoals ik hier ook altijd gepubliceerd heb. Dat kan ik, omdat Laurence Blik en de haren me nauwelijks mijn pensioen kunnen afnemen.
  Als ze die niet publiceren, of anderszins zichzelf corrigeren, zwaait er wat. OZO!

 21. @27 ik hoop dat je gehoor vindt Huib en als dat niet zo is, dan moeten we ons maar even beraden. Over dat Frontaal Braakt maar liever niets.

 22. Van mij mogen ze bovenstaand stuk integraal op de FP afdrukken, om niet, en dan hara kiri plegen.

 23. Verder natuurlijk wat Huib zegt. Breedveld is maar een voetnootje in bovenstaand vehaal (letterlijk + 4e alinea). Ik had het er beter uit kunnen laten maar dan was ik het niet kwijt geweest. HET verhaal is al ziekmakend genoeg. Morgenavond zit deze lastercolumniste bij de Joodse Omroep te lasteren.

 24. Frontaal Naakt behoort ook geschreven te kunnen worden. De kleurigheid van geuite diversiteit vertrekt stukje bij beetje wat uit dit land.

 25. De hele Filosemitische santekraam is al weer aan het brullen , krisis in de Nederlandse jeugd volgens de NRC http://www.nrc.nl/nieuws/2013/03/09/zorgen-in-buitenland-om-antisemitisme-nederlandse-jongeren/?utm_campaign=rss&utm_source=syndication . Het simon wiesenthal centrum maakt zich vanwege één zinnetje dat de Nederlandse klasgenootjes net zo denken al super druk …

  Ik kots er ondertussen van , haatkuifje Wilders en zijn vriendjes mogen van alles over Moslims zeggen , maar zelfs gebral van pubertjes is al een landelijk noodgeval als drie Turkjes iets over Joden zeggen ..

  Waarom werd dit uitgezonden , Moet er weer eens van bezuinigingen afgeleid worden , vroeger had je daar bekscheten van Hirshi whatever en Wilders voor , nu doen de media het zelf …

 26. @33, De ergste anti-semieten zijn Wilders, Drayer en dat CIDI-schorem zelve.
  Uit die laatste bende, kwam daar die gek niet vandaan die als kamerlid wat stond te reutelen dat Nederland oorlog tegen Iran moest gaan voeren?

Reacties zijn gesloten.