Hij was maar een clown. En nu wachten wij op zijn Chris Klompje

De herinnering blijft
De herinnering blijft

Jongens, geen nieuws ik weet het maar voor klachten -> radiostilteman.

Anyway, had ik al verteld hoe STUITEND ik het vond, dat, toen ik in VERZETSBLAD Trouw ervan werd beschuldigd zo’n beetje de ergste antisemiet te zijn sinds the very Adolf Hitler himself, een zekere messcherpe columnist een hysterisch artikel schreef over ZICHZELF, met als grote boodschap dat er maar één iemand in dit land onterecht werd beschuldigd van antisemitisme en dat was HIJ, en alleen HIJ. En geld wou HIJ zien. En iedereen BETALUH!!!

Dus iedereen riep er schande van dat briljante geesten zoals HIJ ten onrechte worden beschuldigd van antisemitisme.

Alleen werd HIJ dat dus juist helemaal niet. Ik werd ervan beschuldigd. Niet HIJ. Maar dat ik er van werd beschuldigd vond iedereen hartstikke okay. Sterker nog: bijna geen hond heeft het überhaupt GEMERKT. Niemand over gehoord. Geen steunblogje gezien. Omgekeerd juist. Is het niet schattig?

Maar ik ben dus de ergste antisemiet sinds Adolf Hitler. Aangenaam kennis te maken. Sterker nog: Ik heb zelfs een Officieel Stempel.

HIJ niet. 😀 Hij heeft alleen maar gereutel van Hanz Christian Elma Drayer in VERZETSBLAD Trouw.

En nu lees ik zelfs dat zijn kudde volgers aan CIDI wil gaan vragen om een stempeltje voor HEM, dat hij geen antisemiet is zeg maar.

DAT MOET IK ZIEN 😀

CIDI kom er maar in!!!

Oh en CIDI als je toch bezig bent, vertel eens iets over deze antisemiet.

35 gedachten over “Hij was maar een clown. En nu wachten wij op zijn Chris Klompje”

 1. Ah een inhoudelijke reactie. Nou nog 1 zo’n reactie en je gaat in het filter.

 2. Nou jongens kom eens uitleggen waarom ik dit sujet moet steunen. Jullie hebben nu een paar dagen kunnen oefenen.

 3. @2, Wat vind je hiervan dan?
  http://www.trouw.nl/tr/nl/6847/Elma-Drayer/article/detail/3405305/2013/03/07/Leve-de-duistere-krachten-die-internet-weet-op-te-roepen.dhtml
  Ga in godsnaam niet een soort wedijver trachten te beginnen over wie bij het CIDI de boeken in gaat als ‘de grootste antisemiet sinds Hitler’. Pure energieverspilling en bovendien: der Feind hört mit. En die ‘Feind; is het CIDI, Drayer c.s. Die lachen zich rot.
  Da’s alles wat ermee bereikt wordt met dit soort geouwehoer.
  Dat kan niet je bedoeling zijn.

 4. Leg uit, waarom ik dit figuur moet steunen. Een man die fondsen gaat werven voor zichzelf zodra ik de grootste antisemiet ben sinds AH.

  En ik bedoel idd jou als groupie maar met jou nog minstens 100 idioten.

  Waar was deze narcist vorige week toen ik de grootste antisemiet was sinds AH verder ben ik nog geinteresseerd in de antwoorden van CIDI op mijn vragen.

 5. @5, Dat ‘idoot’ laat ik voor jouw rekening. Als jij je site wilt gebruiken voor het vereffenen van persoonlijke rekeningen of stompzinnig wedijveren…vooral doen. ’t Is immers jouw site.,
  Waarom je Breedveld zou moeten steunen, kun je het beste hem zelf vragen denk ik zo, evenals betreffende de vraag waar hij vorige week was. En wat de werkwijze van het CIDI betreft…tsja, wie ben ik om daar uitsluitsel over te kunnen geven? Ik ben toch maar een idioot?

 6. Ik heb diverse malen met deze idioot geprobeerd een normaal gesprek te voeren en ik heb dus 0 respect voor zijn groupies.

 7. Een gast die geld wil verdienen en wil scoren als ze mij een antisemiet noemen. En waar jij wel of niet van onder de indruk bent, Geest, I don’t care. Ik zou zeggen trek je even terug.

 8. Wie hieronder wil reageren dient dus exact te reageren op waar dit bericht over gaat anders opzouten.

 9. Dus je verwijt Breedveld wat en anderen mogen het dan bezuren? Begrijp ik dat goed?
  Overigens ben ik niemands groupie en als je dat niet wilt aannemen, is dan niet mijn probleem.

 10. Misschien dat jij ook beter even tot rust kan komen. Prettige avond verder.

 11. Ralph je loopt te kloten sodemieter op. Ik heb geschreven wat er staat en jouw achterlijke gelul staat daar helemaal los van.

 12. 🙂 🙂 🙂 Ik ga een borrel drinken, op jou en er eens een nachtje over slapen. Maak jij je nou gewoon niet zo kwaad, slecht voor je hart. Tot morgen.

 13. Laat ik het anders stellen. Stel jouw superheld zou zomaar iemand zomaar zo keihard naaien zoals hierboven beschreven…… Voor het eigen gewin….. hoe cool is that groupie. Ik heb er een paar nachtjes over geslapen. Nu jij weer.

 14. @4 Je hebt gelijk en bedankt voor de link, jvdheuvel,ik vind u lief,hoe vind u mij?,even zonder dollen maak u minder druk, dan leeft u langer en daar worden we allemaal blij van. 🙂

 15. Jammer @jvdheuvel67. Ik heb niet alles gevolgd en kan dus niet zeggen wie er wel of niet gelijk heeft, wie er wel of niet onder de gordel slaat. Maar zoals je nu reageert, met name op Twitter vind ik erg jammer.

  Klinkt als Bush: “You’re either with us, or against us.”

  En dat terwijl mensen je mss ook gewoon volgen voor die keren dat je snel bent met nieuws of iets toevoegt aan het publieke debat.

  En ook al kan je mss gelijk hebben, dat weet ik niet, nu klink je echt als een drammerig kind.

  Ik had je hoger ingeschat.

 16. Wie een site levend houd zoals JvdHeuvel met Krapuul doet heeft daarmee het recht verworven die site ook af en toe te gebruiken om persoonlijke antipathieën te ventileren .. Vooral als hij er eigenlijk voor een groot deel nog gelijk mee heeft ook . De rukker Breedveld die iets vaker zijn linkerhand gebruikte nadat hij een Marokkaanse vriendin kreeg heeft niet half de ruggegraat van JvdHeuvel , wie het niet bevalt wat JvdHeuvel hier op Krapuul doet kan gewoon zelf de investering voor een site doen … En als JvdHeuvel je ergert met zijn stellingnamen ga je toch weg , heb ik wanneer het een punt betrof waar ik mij aan ergerde ook wel eens een tijdje gedaan , Dan merk je op de andere sites dat deze brombeer een betere site heeft gecreeërd dan al die lieve jongens met of zonder rukplaatjes ..

 17. @27 Precies! Als het je hier niet bevalt dan ga je maar weg! Dat zouden al die mensen die de hele dag op Nederland lopen te kankeren ook moeten doen.

 18. Het grote verschil GvZ is dat Nederland van ons allemaal is en deze site van JvdHeuvel .. Ik kom nooit bij mijn tante omdat ik haar een jengelend zeikwijf vind .. Ik eis niet dat zij in haar huis niet jengeld en zeikt

 19. @27 Ik zei ook niet voor niets “met name op Twitter,” maar mss had ik dat wat duidelijker moeten zeggen.

  Ja natuurlijk mag jvdheuvel zo af en toe “ranten” hier op Krapuul. Dat moet hij helemaal zelf weten. Dat mag hij ook op Twitter. Ook dat mag hij zelf weten. Dat mag hij overal waar hij maar wil. Ook dat mag hij zelf weten.

  Ik vind het alleen wel erg kinderachtig om nu huiliehuilie te doen en op Twitter iedereen te ontvolgen, want “ik volg alleen maar loyale mensen.”

  Dat klinkt mij erg als de driejarige die in de supermarkt op de grond gaat liggen huilen en schreeuwen en dreinen omdat mama niet die chocolaatjes wil kopen.

  Ik had hem hoger ingeschat, that’s all.

  Ik gebruikte ook niet voor niets het woord “Jammer…”

 20. Ik zal het even uitleggen. Iemand die een heldendicht over zichzelf componeert wanneer IK, ik moet eigenlijk zeggen wanneer ONZE SITE, antisemitisch wordt genoemd is: gore vuiligheid.

  Mensen die dit een soort persoonlijke jihad tegen breedveld vinden snappen er geen ruk van. Trouw publiceerde dat wij antisemieten waren en Breedveld kreeg gelijk een enorme stijve. Ter ere van zichzelf. Staat hierboven duidelijk gedocumenteerd.

  Iedereen vond dit okay. Ook prima, die hoef ik dus niet te volgen op twitter.

  Gé hierboven gaat eraf wegens stupide getrol en Dylan krijgt een ALLER laatste waarschuwing wegens of topic gelul en ad hominem gezeik. Zie de huisregels.

  En om Dylan tegen zichzelf in bescherming te nemen gaat hij direct in het filter ik hoef zijn laatste parting shot dus niet te publiceren.

  Indien hij on topic bijdragen wenst te leveren die iets toevoegen dan merken we dat wel.

 21. Wat is er mis met een persoonlijke jihad tegen Breedveld? (okee, je kunt het tijdsverspilling vinden…)

 22. Vind jij het ook okay dat wij antisemieten genoemd worden in Trouw en vind je het tegelijk schokkend niet kunnen dat Breedveld antisemiet genoemd wordt in Trouw?

 23. @33, Ik vind het so wie so schandelijk dat één of andere geflipte domineesdochter met een rancune tegen alles wat niet in haar ggggrrristelijke wereldbeeld wel even zich aanmatigt ons voor anti-semieten uit te maken. En met ‘ons’ bedoel ik jou, de lezers en reageerders op deze site en Breedveld.
  Ik vond dít een mooi stuk waarin de vloer met Drayer en Trouw werd aangeveegd, misschien kun je er iets mee:
  http://meedogenloos.nl/2013/03/08/de-antisemietwin/
  Trouwens: als wij in de ogen van het CIDI, Trouw of Drayer anti-semiet zijn…prima.
  Beter dan door hen beschouwd te worden als ‘vrienden.’

 24. @33: Nee. Ik heb een teringhekel aan de Israel-lobby, laat dat duidelijk zijn. Maar ook minstens zo erg aan Breedveld. (het spant erom)

Reacties zijn gesloten.