Het taboe op het verdelgen van de moslim-insecten

LANG LEVE ISRAEL
LANG LEVE ISRAEL
Kennen jullie “politiekincorrectTV”? Dat is een man met een Youtube-kanaaltje met de volgende boodschap:

 • Lang leve de PVV
 • Moslim-insecten moeten verdelgt (sic) worden
 • Lang leve Israël

Hij heeft diverse filmpjes op Youtube staan. Hieronder wat reacties onder zijn filmpje van Hassnae Bouazza die zogenaamd moest lachen om dode Joden bij Pauw en Witteman. De hieronder verzamelde reacties gaan grotendeels over moslims in het algemeen, soms over Hassnae en soms over die Palestijnse waar e.e.a. mee begonnen is. Het “lachen om dode Joden” incidentje is weliswaar al ruim 1,5 jaar geleden maar de “discussie” gaat gewoon door.  Dit is slechts één filmpje hè, zal binnenkort wel eens een andere bekijken.

Waar is nu de volkswoede?

Waar is nu Lodewijk Asscher?

Waar is nu CIDI?

Waar is nu Trouw?

Waar zijn de kamervragen?

Waar is Vampirella Drayer?

Nergens hè. Alleen al dat ik dit constateer zal wel weer antisemitisch zijn.

PolitiekincorrectTV 1 maand geleden

Zie hier weer de ware aard van een gemiddelde moslim. Daarom moeten deze islaminsecten ook verdelgt worden.

PolitiekincorrectTV 6 dagen geleden

Hebben we weer zo’n gewelddadige kanker moslims die respect denkt af te dwingen. Rot op naar satan vies varken!

Rocksparadox From the blocks 6 dagen geleden

Te triest, laag ongewerveld dier, kruip onder je steen.

joske vermeulen 1 week geleden

moslims aan het gas ja vuile kutmoslim ga allah pijpen vuile rotte stinkende kutmoslim

scuffieduffie 1 maand geleden

Moslimse stoephoer.

Tegen de muur!!

PolitiekincorrectTV 1 maand geleden

Die Kut Nederlanders zijn in Kuwait en al die andere landen niet over vertegenwoordigt in de criminaliteit zoals jullie parasieten wel in ons land zijn. Die Nederlanders helpen in Kuwait bijvoorbeeld om olie uit de grond te halen omdat die Arabische mongolen dit zelf niet kunnen. En als “jouw land” zogenaamd Kuwait is, what the fuck doe jij dan in Nederland?

Vies insect die je bent.

ajsgamez 1 maand geleden

kop eraf en op een stok en ermee rondlopen door de nederlandse straten dit gebeurt er als je de coran volgt julie willen sharia wij geven je sharia en nu kunnen julie gaan haten dat ik een rasist ben maar ik haat alleen moslims julie haten alles behalve moslims dus julie zijn 400x zo grote rasisten dan ik jullie zeggen dat ik bruut ben maar zij heeft 8 mensen zonder reden vermoord kop eraf heeft ze verdient julie hakken iemands handen eraf als die een appel heeft gestolen dat is pas bruut

MrWiredead 1 maand geleden

ik lach ook elke keer als ik een dooie zie in het nieuws die islamiet is ! weer 1 minder denk ik dan , nog miljarden te gaan , zijn net kakkerlakken , wanneer komt de volgende hitler met gasbestreiding

Bodymass491 1 maand geleden

Someone should stab that cunt.

MrNoNotYouAgainn 1 maand geleden

Kanker islamieten ik wou die kanker kop door het hoofd schieten op het eind kanker Allah

PolitiekincorrectTV 1 maand geleden

Ook gehoord/ gelezen wat zij zegt terwijl ze lacht? Dat moet toch je interpretatie veranderen. Ze geniet ervan. Want….de wil van Satan allah enzo

kapinio1 1 maand geleden

Heb niks met christenen, niks met joden, en ZEKER niks met de pislam, maar ik zou lachend een mes door die kk marokkaan steken. Ookal moet ik hiervoor zitten.

Stelletje wandelende bomgordols.

ps. ik pis op allah 卍

MrPoephoofd1234 1 maand geleden

kanker gore moslims allemaal mogen ze kanker krijgen plus allah, kanker gore poepvlekken kanker zwarte schapen.

PolitiekincorrectTV 2 maanden geleden

Hahah ga lekker kapot moslimkakkerlak!

TheKakhoofd 2 maanden geleden

Standaard moslim reactie, donder toch op. Hitler had jullie net zo goed opgehangen, jammer dat wij als nederlanders dat moeten doen.

PolitiekincorrectTV 3 maanden geleden

Oh mag ik niet reageen op die achterlijke propaganda van zieke moslims hier? Heb ik dan opeens “niets te doen ofzo”?? Dus nu jij hier een reactie heeft geplaatst heb jij ook “niets te doen”? “islam is perfect” …. ja in jouw zieke verwarde hoofd ja. De “Dag des oordeels” komt volgend jaar als de PVV de grootste partij van Nederland wordt. Dan gaan we alle moslims uit hun lijden verlossen in Europa en deporteren naar hun islamitische paradijs Mekka. Leuk hè? Maak je maar alvast klaar.

PolitiekincorrectTV 3 maanden geleden

Jullie moslimbroeders in het Midden Oosten geven die moslimvlooien in Palestina toch wapens? Dat die moslimvlooien weinig succes hebben en de oppermachtige, gezegende Joden met hulp van IDF precisiebommen op die moslimvlooien gooien kan ik niets aan doen. Voor klachten: bel allah op!

PolitiekincorrectTV 5 maanden geleden

Wat zou jij doen als het Westen jouw familie opvangt als ze gevlucht zijn uit de kansloze islamitische landen waar geen werk welvaart en normaal leven is? Wat zou jij doen als jouw land elke dag beschoten wordt met raketten? Dan schiet je kei en keihard terug om die moslimratten verdelgen!!! LANG LEVE ISRAEL!

Topasio Magma 6 maanden geleden

jij gekke met je mond met veel tanden tanden die moet gebroken worden en wat triest is pauw en witte man jullie laten die gekken in jullie programma komen alleen voor geld

MrCalvo73 6 maanden geleden

Ik lig iedere keer helemaal in een deuk als ik dode moslims zie!

MrCalvo73 7 maanden geleden

Na 12 september zijn alle moslims vogelvrij, want dan heeft de profeet GEERT WILDERS sallallahu alaihi wa sallam (“zegeningen en vrede zij met hem” ) het in Nederland het voor het zeggen. Alle moslims mogen worden opengesneden en vol worden gegooid met varkensslachtafval, om ze vervolgens bij hun besnorde hoeren moeders te laten bezorgen …!

ljvanderm 7 maanden geleden

Echt schandalig dat dat mens hierom kan lachen! ik zeg doodstraf invoeren voor sommige mensen. Heb je spijt oke verdien je een nieuwe kans, zoniet zouden er zwaardere straffen moeten zijn! Inclusief deze vrouw in de studio die er ook om lacht! shame on her!!!!

PolitiekincorrectTV 8 maanden geleden

Als moslims dood gaan is het inderdaad een ZEGE voor de wereldVREDE! inshallah!

PolitiekincorrectTV 9 maanden geleden

Wat moet je “Bewerken” aan een lachend varken als Hassnae? Islam = harteloos…wordt eens wakker knul!

Fitna4Allah 11 maanden geleden

Mag ik haar kop eraf schieten? Alsjeblieft? een keertje maar. Of mag ik haar uitzwaaien als ze op een grote boot samen met de rest van die kutmoslims terug gaat naar islamland? PLEASE?

PolitiekincorrectTV 1 jaar geleden

Rikbulten 3 rikbulten 4 etc etc blokkeer ik oook allemaal. Dat is mijn recht. Ik heb weinig behoefte aan al die spam en links gelul van jou onder mijn filmpjes. Je kan janken totdat je een ons weegt maar dit zal gebeuren met AL jouw accountjes Rikkie boyyyyyy.

PolitiekincorrectTV 1 jaar geleden

Kan je mij niet inhoudelijk bestrijden? Nee, blijkbaar niet want je focus alleen op mijn echte naam. Wat een waanzin. Oke, mijn echte naam is Marcel Buitenhof. En nu? Wat voegt dit aan de dicussie toe? Ga je nu ook lopen janken op “Vage nicknames hier als “Egyptische043” of “lemsterror1” of “yavo25” of “bekow” etc etc etc? Nee je gaat alleen janken om mijn nickname omdat je inhoudelijk tekort komt. Droeftoeter!

20 gedachten over “Het taboe op het verdelgen van de moslim-insecten”

 1. Harststikke goed van je dat je hier de aandacht op gevestigd hebt. Ja, nu zijn de etnische registreerders en grappenmakers over genocide stil…
  Hoe het ook is, Youtube vragen dat kanaal te blokkeren is wel het minste dat er te doen staat…

 2. Voor iedereen die nog dacht dat stemmen op de PVV NIETS maar dan ook helemaal NIETS met rechtsextremisme, racisme of nazisme te maken heeft.

 3. Voor iedereen die nog steeds van mening is dat Trouw een kwaliteitskrant is.
  Voor iedereen die nog steeds van mening is dat Lodewijk Asscher een kwaliteits mens is.
  Voor iedereen die nog steeds van mening is dat CIDI, Vampirella Drayer etc.etc waarheidslievende kwaliteitsmensen zijn.
  Voor iedereen die nog steeds van mening is dat de PVV geen nazistische beweging is.
  Voor iedereen die van mening is dat VVD en PVDA met hoernalistieke steun van pseudo-nazi’s gewone partijen zijn.
  Voor al degenen, lees voor straf dit weekend het bericht van J.v/d Heuvel tig maal opnieuw en laat het doordringen tot jullie verweekte hersenmassa!

 4. Ik kan mij vergissen, maar is dat niet het kanaal van Friedrich Eckhardt?

  Die ranzige klootzak, die door de rechter is gestraft na het lafhartig bedreigen van Femke Halsema en vooral haar kinderen? Wat was het nog maar? “Zal je toekijken, wanneer ik je kinderen uitelkaar trek?” – of iets in die strekking.

 5. Behalve het uitdrukken van mijn diepe walging voor dit soort lieden, is er weinig te zeggen. Dit is erg.
  Ik vind het best, dat het OM een onderzoek doet naar die drie jochies uit Arnhem. Mits ze het goed doen (daarover heb ik elders hier al geschreven).
  Ik vraag het OM wel consequent te zijn en een onderzoek te starten naar de in het artikel geciteerde commentaren.

  Teeven, doe iets.

 6. Door middel van PVV/Wilders heeft fascisme bühne in Nederland gekregen en het gaat maar verder door.

  “Volstrekt normaal” , zou weer Rutte reageren?

  Of moeten we wachten dat Asscher er aanstoot van neemt?

 7. Normaal laat ik dit soort dingen niet toe maar vandaag wel. Justitie die je wil oprollen kan mij bereiken op krapuul2009@gmail.com en je zou niet de eerste zijn waarbij ze van mijn diensten gebruik maken. Slaap lekker tot vannacht 4 uur.

 8. Aan het erbarmelijke taalgebruik te zien,spreekt hier de allerlaagste kaste der Wilderianen.Dom geboren, niks bijgeleerd, behalve de woorden kut en kanker.Je zal toch maar zo’n kind als Jimmy hebben, dan zou je hem zo weer terugstoppen in de baarmoeder van zijn mams en er eeuwig in laten zitten.

 9. Onze Nederlandse Breivik heet dus Jimmy.

  Laat maar het staan anders doen de xenofoben alsof het nooit gebeurd is en blijven ze het altijd ontkennen.

 10. Vergeet niet dat er wereldwijd een groot anti-Islam en anti-Moslim offensief gaande is, mede ondersteund door de walgelijke beelden die de gehele dag de wereld ingeslingerd worden door de media.

  Men bereidt ons voor op een enorme oorlog in en om het Midden-Oosten. Een oorlog die gewonnen dient te worden en waar iedereen achter moet gaan staan. De Mandaatgebieden moeten namelijk terugkeren en het Sykes-Picot verdrag opnieuw ingesteld.

  Wie bewapende ISIS ? Wie Al Nusra ?

  Juist. Westerse Geo-Politieke en Imperialistische machtsblokken die heel veel baat hebben bij een onrustig Midden-Oosten.

 11. Met alle respect Jan Jaap, betwijfel ik het dat men een “enorme oorlog” in en om het Midden-Oosten wil.
  Simpelweg omdat men het zeker niet beperkt zou kunnen houden.

  Indien jij toch gelijk heb, zou het onmiddellijk rustig en zeer vredig worden in Oekraïne.

Reacties zijn gesloten.