Weer Joodse Hysterische Omroep geluisterd

Sinds ik weet dat ze bij de Joodse Omroep over antisemitisme lullen en daar ook (als “deskundige”) mensen bij uitnodigen die mij in VERZETSBLAD Trouw omschrijven als een soort Adolf Hitler-kloon, een mening die laffe wezels als Ronny Naftaniel en zijn nageboorte/onderknuppel Esther Voet dan rond tweeten, als “we hebben er weer een gevonden hoor!”, uiteraard zonder enige onderbouwing of recht op weerwoord, maar goed het doel, alle ranzigheden van Israël onder het tapijt vegen, moet uiteraard bereikt worden, dus noemen we gewoon lukraak iedereen een antisemiet, hè Ronny, nou anyway dit duurt nu dus al 2 weken, heb ik dus al twee keer geluisterd naar Joods Uurtje Zondag.

Vorige aflevering besprak ik hier. Die ging zoals u kunt nalezen en uiteraard beluisteren helemaal nergens over. Het hoogtepunt was nog mijn tweet die volgens de aanwezigen zogenaamd “verzetsstrijders beledigde” hetgeen uiteraard volstrekte nonsens is, en dus weigerde ook het aanwezige Meldpunt Discriminatie Internet mij te sueën tot in de krochten van de hel, ook al werden ze met vampierenoogjes aangestaard door de bleke toverheks.

Maar goed HOE VER KUN JE GAAN OP ANONIEME WIJZE VANACHTER JE KEYBOARD OP HET INTERNET QUA ANTISEMITISME ging dus niet over internet maar om de inmiddels legendarische drie Turkse pubertjes op TV. En die waren dus ook niet anoniem volgens mij.

Nou en bij de aflevering gisteren ging het dus maar eens weer over het belangrijkste onderwerp van de afgelopen week, nee twee weken, nee maanden, nee vijf duizend jaar aldus de presentator: ANTISEMITISME.

Dus dan denk je: nu komt het.

Nou hold your horses: het ging dus OPNIEUW over de drie Turkse pubertjes op TV.

Dit bespraken ze op de Joodse Hysterische Omroep met een forum van Natasha Gerson, en, PROFESSOR DOKTER DAVID PINTO en hou je vast………. schedelmetende dwergnazi, de 19e eeuwse rassengeneticus Joost Niemoller.

Natasha Gerson kwam weliswaar hysterisch over maar inhoudelijk het minst zwakzinnig. Of dat een compliment is, oordeel zelf en luister naar JOODS HYSTERISCH ANTISEMITISME UURTJE ZONDAG, en lees uiteraard verder.

David Pinto liep continu te brallen en te lallen dat de Turkse pubertjes moesten worden OPGEPAKT EN OPGESLOTEN ACHTER SLOT EN GRENDEL.

Zie je het voor je? Daar word je in dit land dus “professor” en “dokter” mee. Met krijsen over pubertjes achter slot en grendel wegens onwelgevallige tekstjes.

En nog wat, deze “expert integratie” slaagt er met al zijn professorschap en dokterskills nog niet in om ook maar één klemtoon fatsoenlijk uit zijn schreeuwbek te krijgen. Dus hoezo integratie? Sodemieter op.

Joost “negers kunnen goed neuken en maken swingende muziek” Niemoller kwam dan nog best rustig over in dit programma over “antisemitisme”. Hij was tegen het opsluiten van die pubertjes. Logisch, want als die het cachot in moeten dan mag Joost er uiteraard direct achteraan.

Luister zelf naar deze Joodse Hysterische Drek Op Zondag.

14 gedachten over “Weer Joodse Hysterische Omroep geluisterd”

 1. De grootste promotors van het Jodendom blijken vaak in wezen de grootste antisemieten te zijn. Door hun ongenuanceerde gedram…. Daardoor roepen zij tegenzin op…

 2. Werkelijk? Een stel pubers vol met gierende hormonen en een enorm gebrek aan referentiekaders en historisch besef, op laten pakken om hen vervolgens op te sluiten?

  Dat is tegenwoordig ‘de wereld volgens Pinto’?

  Pubers “ausradieren”?

  Goh…

  Dan geef ik toch liever die huiswerkbegeleider, van deze kinderen, Mehmet, mijn ‘zegen’ (fwiw). Die tracht tenminste _kinderen_ iets te leren wat zij node missen.

  Onder andere een fikse dosis realiteitsbesef.

 3. Ook die (aanspreek)titel is nogal aan deflatie onderhevig.

  Maar zonder gein, je bent enorm geschift wanneer je kinderen wil laten oppakken & opsluiten, op basis van walgelijke uitspraken. En walgelijk waren die uitspraken!

  Die Mehmet verdient m.i. alle lof, omdat hij daar _daadwerkelijk_ iets aan wilde doen. Ter plekke!

 4. Ik had ook klassen vol islamieten, nog niet zo lang geleden, en behandelde álles wat ik meende te moeten behandelen in de godsdienstles… en dus zéker ook de holocaust.
  Geen centje pijn.
  Ik had ook niet het idee erg voorzichtig te moeten zijn.
  Ik heb ´Nacht und Nebel´ van Floris B. Bakels in al mijn klassen voorgelezen.
  Ik liet films zien… zoals Schindler’s List.
  De kaart en de vlag van Israël hingen in mijn lokaal en mijn leerlingen zongen niet alleen het Israëlische volkslied mee, maar ook een een hele berg andere liederen ( Hineh mah tov, Shabbat shalom, Kie mie Tsioon tetsee’ torah, ‘oseeh shalom, Jeroeshalajiem shèl zahav en nog zo het een en ander).
  En ik had wekelijks 700 leerlingen!
  Men kan dus nog steeds zonder al te veel moeite ook anti-anti-semitische lessen geven, hoor!
  Mits je als docent hart voor Israël én een beetje lef hebt.”
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/03/het-voeden-van-antisemitisme-ook-op-school-is-het-probleem

 5. Hier de échte vrienden van zowel Israëliers als Palestijnen.
  Kijk ook even bij de filmsectie met o.a. het ontroerende verhaal over een Palestijnse tiener temidden van ‘kolonisten’.
  Wat ik ermee zeggen wil: je bent Radio 1, de Bruine Bode, de NRC, hetzeblad Trouw of het folkloristische gebrabbel en gezwatel van het NOS-Journaal of de haatpapen van het CIDI niet nodig om iets over de wereld te weten te komen.
  Als niemand kijkt of luistert naar die troep is Elma Drayer binnen de kortste keren bijstandsmoeder en ‘eugeneticus’ Joost Niemöller dwangarbeider voor één of andere gemeente net als die fluim van een Bart Schut.

  http://www.justvision.org/home

Reacties zijn gesloten.