Anonieme lafbekjes op twitter moeten kapot

Elma Drayer neemt nog een frisse duik in haar nieuwe niche.
Elma Drayer neemt nog een frisse duik in haar nieuwe niche.
Om de zoveel tijd hoor je er weer iemand over piepen, de anonieme lafbekjes op twitter. Het is namelijk zo: sommige mensen leven van de reuring die ze veroorzaken in medialand, o.a. op twitter, en andere mensen leven van “een normale baan”, of, zo u wilt van “een uitkering”.

Om nu de mensen die leven van een normale baan monddood te maken wordt “de werkgever” erbij gesleept.
Dit werkt als volgt: ik werk (bijvoorbeeld) bij de grootste banketbakker ter wereld. Maar ik ben een “anoniem lafbekje”. Vervolgens wordt die grootste banketbakker ter wereld bij ieder twietje over mij, bij ieder artikeltje over mij, er met de haren bij gesleept.

Net zolang totdat de grootste banketbakker ter wereld zegt “hee jvdheuvel hou jij eens op met dat kut internet”. Wat ook kan is dat de grootste banketbakker ter wereld zegt “hee vdheuvel, jij bent een beetje oud en niet productief genoeg”, of “er is geen werk voor jvdheuvel”.

Nou en zo rollen ze. Zo rolt bijvoorbeeld Geenstijl, die geen seconde zullen nalaten om de grootste banketbakker ter wereld bij mijn online activiteiten te slepen, stel dat ze wisten wie mijn werkgever was, en stel dat ik geen “anoniem lafbekje” was, zo rolt Bas Paternotte, feitelijk een man zonder werkgever maar iemand die belang heeft bij “mentions” van zichzelf, hoe meer hoe beter, zo rolt Bert Brussen, 0 werkgever maar hoe meer mentions hoe beter.

Zo rolt “Elma Drayer” de vieze bleke toverkol die 1 machtig wapen kent, namelijk: jouw werkgever. Elma Drayer is een anonieme toverheks, die noemt jou in Trouw een “antisemiet” en is vervolgens verbaasd over reacties. Dat moet eigenlijk niet kunnen, aldus Drayer.

Anonieme reacties, zegt Drayer. Waar woont Drayer? Kan ik haar even face to face spreken? Nee dat kan niet. Wat Drayer eigenlijk doet is klagen dat ze niet anoniem genoeg kan lasteren, in VERZETSBLADEN VN en Trouw.

Maar nu even over de anonimiteit: ik durf te wedden dat van Drayer, Brussen, Geenstijl en noem al die smeerlappen maar op, geen vast adres bekend is.

Onlangs vertelde Paternotte, zeer trots, in een radio interviewtje dat niemand zijn vaste verbllijfplaats weet. Beetje vreemd voor iemand met zo’n hekel aan anoniemerds als Paternotte.

Waarom eigenlijk niet? Patertotte bang voor krapuul-snipers? Bang voor een grote krapuul-mic voor zijn deur? Nee toch zeker 😉

Is Paternotte misschien zelf juist een anoniem lafbekje? Ja hè?

5 gedachten over “Anonieme lafbekjes op twitter moeten kapot”

  1. Anonimiteit heeft helemaal niets met een woon- of verblijfplaats te maken.

    ano·niem (bijvoeglijk naamwoord)
    1 – naamloos, ongetekend: een anonieme brief
    2 – waaraan men geen naam kan toekennen: de anonieme menigte

    (bron: Van Dale)

  2. dus dat gezeik over “anoniem” van deze vreselijke klootzakken is dus volstrekt gelul.

Reacties zijn gesloten.