lekkere Wildersbash column in De Pers om de dag mee te beginnen

Lekker schaamteloos rechts zijn met linkse standpunten. Hoe doe je dat? Girt laat het zien. Mooie column in De Pers van Eric Smit. Die man mag meer van dit soort columns schrijven dan kunnen wij het wat rustiger aan doen met onze zure extreemlinkse dhimmisite bevolkt door nuttige idioten en thee drinkende landverraders.

8 gedachten over “lekkere Wildersbash column in De Pers om de dag mee te beginnen”

 1. Voort de Pers is dit inderdaad al “Wilders-bashen ” bijna een ban waard als je het als reactie zou schrijven ….
  Maar voor het grootste gedeelte heeft de schrijver een hekel aan de linkse standpunten en de indruk dat “rechtse economische kennis” ons landje zou redden ..
  Een half kritiserend zinnetje aan het eind over etnische registratie is mij te slap om het nog “bashen “te noemen ..

 2. Ja redelijk kortzichtig inderdaad. Ik geloof dat bij de SP bijvoorbeeld uitstekende economen zitten.

 3. jvdheuvel Schreef:

  Ik geloof dat bij de SP bijvoorbeeld uitstekende economen zitten.

  DAT zeggen zou een columnist bij De Pers zijn baantje kosten .. Die “gratis ” kranten zijn trouwens zodanig van adverteerders afhankelijk dat ze wel rechts moeten zijn … Hoewel de Pers sinds ze van eigenaar veranderde wel een erge ruk naar rechts maakte ..

  Trouwens JvdH , als Bert Braaksel van Geen Stijl kan pretenderen Journalist te zijn kan jij dat toch ook ??? al een Perskaart aangevraagt ?? lijkt me leuk als jij diverse Krapulisten zou interviewen , of als je meer het Hoofdredactueel type bent kan je misschien een van de bijdragers tot Journalist promoveren , onbezoldigt voorlopig natuurlijk , maar als Krapuul groeit weet je nooit …

 4. Ik kan er niks bij hebben ik streef alleen naar meer mensen verzamelen bij de site en de infrastructuur en “groter” worden.

  Het wordt wel zo steeds meer langzaam maar zeker een site waar ik zelf voor mijn lol naartoe ga om dingen te lezen die ik leuk en interessant vind.

  HOOGSTE tijd dat er zo’n site kwam. Ik hoef nu zelf veel minder op andere (minder leuke en interessante) sites rond te hangen.

  Met dank aan iedereen die meewerkt. 😛

 5. Een “Algemene ” Krapuul perskaart misschien ??
  Misschien weet Daphne de regels daarvoor …
  Ik mis lekker confronterende “linksche ” Journalistiek hier in Nederland ..
  Zelf in de USA heb je dat …

 6. Goed punt. Schijnt dat iedereen in NL daar of te schijterig voor is, of geen tijd voor heeft.

 7. Een perskaart kun je als medium altijd zelf uitgeven. Of je nu het blaadje van de speeltuinvereniging bent, Krapuul of De Telegraaf.
  Wat eventueel van belang zou zijn is een politieperskaart (dat je niet in elkaar gerost wordt bij een rel; ach, waar zijn de rellen van weleer?).

  Artikel 7 van de GW bepaalt dat wij allen journalist zijn. Er is die standsorganisatie die doet alsof ze een vakbond is, en die mijn bloed wel kon drinken omdat ik ze gewoon in de bladen waarvoor ik gewerklt heb bij hun naam genoemd heb: vijanden van de vrijheid van meningsuiting.
  (Nog een thema waar ultrarechts mee vandoor is gegaan). 🙁

 8. Deze Eric heeft ze goed op een rijtje. Veel meer persmensen zouden Wilders dergelijke vragen en opmerkingen moeten voorleggen.

Reacties zijn gesloten.