Straks weten we wat Wilders belangrijk vindt

Nog even en we weten welke VVD/CDA standpunten de PVV wil gedogen (de elite standpunten), welke SP standpunten hij wil inleveren (de Henk en Ingrid standpunten), en over welke standpunten hij alleen maar wat wil roepen langs de zijlijn (de anti-islamstandpunten) (Zie “Wilders’ prijs ligt op straat”, De Pers).

Eigenlijk weten we het nu al.

3 gedachten over “Straks weten we wat Wilders belangrijk vindt”

 1. Geachte lezers ,
  De linkse sremmers vallen constant wilders aan , maar dat werkt echt averechts , want hij krijgt daardoor een steeds grotere aanhang .
  Het zijn ook meestal beroeps werklozen die dat doen , omdat ze vrezen dat ze moeten gaan werken , net als ik . Met Job Cohan gaat de PvdA naar de afgrond , de man wil meer moskeeen bouwen , omdat 200.000 duizend moslims op hem stemmen , en dat hij totaal geen verstand van politiek heeft.
  Ja meneer COHAN , de trein is al vertrokken , en ging rechtsaf , en COHAN ging thee drinken op het perron met Fatima Halema en pechthold [buikspreekpop]

 2. @Elly,

  Eens dat Wilders aanvallen averechts werkt.
  Volgens mij zijn het niet alleen linkse kiezers al zullen dat de meesten zijn? , D66 is rechts, GL is meer GLiberaal, kiezers die niets met Wilders apartheid politiek willen.
  PvdA en Cohen aanvallen is ook precies hoe Wilders het wil, hoe doet dit al jaren en jaren. PvdA is niet eens links, alleen de SP is links te noemen. Trouwens, ik heb gemerkt dat iedereen die het niet met zijn visie en boodschap eens is, volgens Wilders verkeerd bezig is.
  Wilders is een VVder die nu als gedoog mee zou gaan om met de VVD snoei hard te gaan bezuinigen, modaal en onder krijgen alweer het zuur.
  Het is niet anders en nog niet zeker, het beste ermee ❗

 3. @Elly,

  Nog even dit, Rutte was al met CdA verloofd tijdens de onderhandingen voor Paars+ , dat was al achterkamertjes politiek, Wilders was al Rutte’s beste vriend voor over rechts.
  Cohen wilde niet zo straf en a sociaal straf bezuinigen. Het maakt allemaal , niet uit, Paars+ was al een doorgestoken kaart.
  Ik vind Wilders een volksmenner met fascistische ideeen, een gevaarlijke politicus,geen antwoord op burgelijke onvrede met de Haagse Politiek.
  Hij heeft daar op in kunnen springen.Naar mijn mening wacht ons een dosis ellende en meer zolang Pvver’s hem de macht in handen blijven geven.
  Ik vind het zelf fijn deze site gevonden te hebben, ik bijf hier op de hoogte van Wilders grootse plannen al kan ik er zelf soms helemaal niet tegen, misselijkmakend hoeveel wantrouwen,haat en polarisatie hij wel niet terwege brengt.
  Het gaat er voor mij om om Wilders te ontmaskeren voor wat hij m.i. ook is.
  Hoop dat u er hier wat aan heeft mocht u het er mee eens zijn.
  Nogmaals het beste ermee!

Reacties zijn gesloten.