Geen updates op krapuul wat een genot

Normaal sta ik ’s ochtends dus op en begin als een gek berichten te verzamelen voor de site. Zo heb ik dan tussen 7 en 8 ’s ochtends al 5 berichten klaar staan. Vervolgens komt de rest van de redactie en tijdens de koffie en de lunchpauze wurmen we er dan nog genoeg berichten bij tot 15u.

Vervolgens hoop je dan tussen 15u en 18u dat de rest van de redactie er nog wat bij gevogeld heeft.

Je doet kleine korte dingetjes, maar er moeten toch ook een paar stevige BLOGS klaarstaan. Liefst een stuk of 3 à 4 per dag. Indien niet aanwezig schrijf je het even zelf.

Om 18 uur ben ik dan thuis en dan zoek ik iets voor 19u.

Dan ga ik eten en vervolgens doe ik of de andere redactieleden 20 en 21u.

Dan gaan we eens kijken, wat zetten we op morgenochtend 9u.

Enzovoorts.

Zo gaat het al jaren.

Dat is toch geen leven?

Daar moest dus wat aan gedaan worden.

Het nieuwe schema is als volgt:

We schrijven niks. Behalve als we zin hebben om te schrijven. In dat geval schrijven we wel wat.

Het kan ook zijn dat jullie zin hebben om wat te schrijven. In dat geval schrijf je het en stuur je het op naar openpodium@krapuul.nl.

Belangrijk is dat het een uniek bericht is. Van bij voorkeur 3 à 400 woorden.

Jullie werk is KEIHARD nodig, zeggen mensen tegen mij. Welnu werk maar mee.

Jullie zijn the last man standing, schrijven mensen naar mij, welnu als het echt zo essentieel voor jullie is, sta maar mee.

Ik hoop dat de nieuwsjes toch blijven bestaan, schreef iemand.

Ja op zich hoop ik dat ook wel, dus ik zal iets proberen te maken om de nieuwsjes snel op de site gekwakt te kunnen krijgen middels bijdragen van bezoekers.

Maar wat ik vanaf nu verdom en dus niet meer doe is hopen dat er nieuwsjes komen en denken hee verdomd er komen geen nieuwsjes en zelf dan op zoek moeten gaan naar nieuwsjes.

Dat heb ik na 3 jaar nu echt wel gehad.

Ik had 400 woorden beloofd per bericht en zit nu pas op 350 of zo.

Mijn relatie met mijn Jumbo cassiere is uit. Ik, 40-er met grijs haar en baard. Jij, 20 (?) Jumbo cassiere met mooi geblondeerd haar. Altijd een gulle vette lach als ik ik na mijn werk een boodschapje kom doen. Soms dikke verhalen over wat jij lekker vindt qua eten. Soms bij de uitgang om me uit te zwaaien. Big smile, knipoog. Vandaag sprak je me weer aan. Ik zei op mijn onnavolgbare wijze “hai”. Jij riep keihard “Kassa tweej gaet euk eupen”. Bij het afrekenen “murmeldemurmel”. Ik: “pardon?”. Jij: “OF MENEER EEN BON WIL!!!!’

17 gedachten over “Geen updates op krapuul wat een genot”

 1. Het is toch van een grote triestheid dat we met zijn allen gesloopt zijn J. Want zo voelt het voor mij in ieder geval wél aan. Links moest kapot, links is kapot. Kaputt.

  Waar kunnen we in hemelsnaam nog over schrijven? Al dat werk van jullie, soms van mij een duit in het zakje, maar vooral van de eindreactie.

  Misschien een onderwerp voor blogje als ik het voor elkaar krijg:

  HOE VERDER ??

  En dan bedoel ik niet alleen met Krapuul.

  Wij, Le Roi, bezinnen ons : )

 2. We zijn helemaal niet gesloopt, we hebben alleen een beetje te weinig tijd met het beperkte aantal personen dat regelmatig schrijft.

 3. Ik zie het eerder zo dat wij deze regering gesloopt hebben. Ze durven hun bek al sinds december nauwelijks meer open te trekken in elk geval. En van de PVV hoor je ook niks meer 😈

 4. Nou “wij” gesloopt is heel iets anders dan “J” gesloopt.

  En ja, ze zijn in den Haag doodsbang voor ‘ons ” 🙂

 5. Ik kan me nog herinneren dat deze site open ging vanwege enkele voorvallen op nujij.
  Dat voorgevoel of intuitie (over nujij) was terecht en gegrond.
  Mooi voorbeeld is het ontslag van laurens verhagen en de cultuur omslag die nu heeft plaats gevonden op nujij. (veel minder complot gebash)
  Dat vertrouwen is weg en komt niet meer terug , voor mij persoonlijk teminste..

 6. Er is niks weg. De harde kern stopt alleen even met de verplichte nummertjes. Dat lijkt me een win win situatie voor iedereen.

 7. @8: NRosa:

  Nou, bang voor ons hoeft niet hoor wat mij betreft. Maar het zou wel heel aangenaam zijn als er weer eens een sfeer ontstaat waarin er echt naar anderen geluisterd wordt, dat wij er ook toe doen, Wij, de mensen die aan andere dingen waarde hechten dan zij. En niet alleen luisteren maar ook invloed krijgen. Het feestje van rechts heeft nu wel lang genoeg geduurd.

 8. @10: Dus je moet waardering opbrengen voor de mensen door wie je niet gewaardeerd wordt? Klinkt nogal kinky hoor. Wat valt er dan te waarderen, noem eens iets?

 9. @11: Ik stelde je een concrete vraag, of je iets positiefs kunt benoemen aan die afbraakmanagers in Den Haag. En nee, ik zie dus niet in wat er logisch is aan jouw woorden, ik ben geen masochist. (M.a.w.: wat jij zegt kan alleen als er geen machtsverschil is.)

 10. @10:
  @12:

  Nou Kadir, je gebral staat allemaal erg leuk New Age-erig.

  Of zal ik je naam schrijven als: Qadir? Want daar refereer je uiteraard aan, mijns inziens niet zonder reden, en waardoor je getrut over” respect ” al helemaal kronkelig wordt.

 11. @14:

  Qâdir – the One whose nature it is to decree, ordain, appoint, measure-out, decide

  http://wahiduddin.net/words/99_pages/qadir_69.htm

  Eén van de 99 namen van Allah. Grappig dat een zich zo noemend persoon *juist* op een linkse site begrip komt tonen voor de huidige politiek.
  Nee gast of griet, je bent een trol, en wel een sluwe ook nog.

  ( Trol: een persoon die op fora, websites of chatkanalen berichten plaatst met het doel voorspelbare emotionele reacties (bijvoorbeeld woede, irritatie, verdriet, of scheldpartijen – ook wel flames genoemd in internetjargon) van andere mensen uit te lokken,[1] desinformatie geeft – en dit als informatie laat overkomen – of in een rol kruipt en een vertekend beeld van zichzelf geeft. Bijvoorbeeld door leuzen uit te roepen die geen betrekking hebben op de eigen mening.)

 12. @10 en @12, bedankt voor de onderbouwing van de stellingen van deze site.

  Hoewel je wil oorzaak en gevolg zeker omdraaien want je denkt dat overal mensen in Nederland cognitief gestoord zijn en oorzak en gevolg allemaal door elkaar halen.

Reacties zijn gesloten.