Wie snijdt dat PVV-gezwel uit onze samenleving?

Ik heb niks tegen PVV’ers. Maar oh dat gedachtegoed, daar wil je niet dood naast gevonden worden.

Grote consternatie op Twittert. De Lijder had namelijk iets kwalijks gezegd, namelijk iets over dat de allerergste ziekte die ons Nederlanders is overkomen, de “massa-immigratie” is. En dan met name natuurlijk die afgrijselijke Marokkanen.

“Aah das Marokkanen”, zou Adenoid Hynkel hebben gezegd, als Chaplins film The Great Dictator over Marokkanen was geweest.

Vreemd PVV-gedachtegoed is ons, wij hier op de site, niet vreemd. We roepen het al jaren: de PVV discrimineert, ze zetten bevolkingsgroepen in een kwaad daglicht, ze gebruiken oorlogstaal, ze doen aan geschiedsvervalsing, en ze doen altijd hun uiterste best om zo verdomd dicht langs nazi-bruin lingo te schuren als maar mogelijk is, dit om hun tegenstanders uit te lokken, zodat de PVV-aanhang weer “Godwin!” kan roepen.

Wat het doel is van de PVV, behalve geld verdienen, is mij niet geheel duidelijk.

Het uitroeien van de de grootste pest die dit land ooit heeft getroffen in de geschiedenis van verschrikkelijke ziekten, de Marokkanen, kan het doel niet zijn. Toch?

Het klimaat scheppen voor pogroms ook niet, lijkt me.

Verder ben ik niet zo van dat “klimaat scheppen”, dat is meer iets voor PVV-aanhang die Marcel van Dam de moord op Pim Fortuyn aanrekent.

Tegenwoordig zie je op Joop massamoord-verheerlijker Bart Schut uit zijn dak gaan over Geert, hoe erg hij bezig is. Niet omdat Geert erg bezig is, want dat weten wij hier bijvoorbeeld al jaren. Maar omdat Geert het oude ambacht van de goudeerlijke islamkritiek in diskrediet brengt.

Net alsof dat sinds gisteren ineens zo is.

Waar was Bart Schut toen Geert tientallen miljoenen moslims uit Europa wou deporteren? Dat is bijna 4 jaar geleden. Toen mocht je daar geen kritiek op hebben. Want de PVV was een volstrekt normale partij.

Werd toen de islamkritiek dan niet in diskrediet gebracht?

Heb daar toen nooit een “legitieme” islamcriticus over horen klagen.

Maar goed met dat gehuil over Marokkanen snapt iedereen nu wel dat het helemaal niet over islamkritiek gaat. Turken hangen ook de islam aan. En massaal hè.

Gek eigenlijk dat gekke Geertje wel een “Marokkanendebat” aandurfde, en geen “moslimdebat”. Oh ja, daarom was hij vrijgesproken door de rechter, hij had zogenaamd niets tegen moslims.

Nou ik heb dus ook niets tegen PVV’ers. Maar dat PVV-gedachtegoed is wel het grootste kankergezwel dat ons in de afgelopen honderd jaar overkomen is.

Fijn voor ze dat dit gezwel nu een leuk podium heeft op de site van Bert Brussen en Bas Paternotte. Daar gedijt dat vast heel goed.

42 gedachten over “Wie snijdt dat PVV-gezwel uit onze samenleving?”

 1. De allermeeste PVV-aanhangers zijn ook law-obeying en heel gematigd, hoor, maar niet hun fascistische ideologie. Het kan niet aangaan, dat Mein Kampf in Nederland verboden is (sic), maar het PVV-partijprogram voor iedereen vrij toegankelijk. Verder een belasting van €1000,- per jaar voor het voeren van De Meeuw en geen nieuwe partijkantoren in het land. De PVV-aanhang dat zich misdraagd, deporteren we naar, pak-hem-beet, Ameland, samen met de hele familie, uiteraard. Of we stoppen ze in tuig-dorpen.

 2. @2 Ik schrijf alleen van Wilders over, met uiteraard ipv. moslims, PVV-aanhangers en ipv. islam, PVV-ideologie. En een lichte geografische aanpassing.

 3. Dat gedachtengoed bestond natuurlijk altijd al, het verschil sinds 2004 is dat iemand als Wilders er een carrière in zag. Wat we moeten bereiken is dat dat volk zich, zoals tussen 1945 en 2001, zijn plaats weer weet als racistische paria’s van de samenleving en als zodanig zijn bek houdt.

 4. Waarmee ik niet tegen de vrijheid van meningsuiting pleit. Men mag die PPV-drek braken zo vaak men wil. Alleen zou ik willen dat je dan zoals vroeger wél weer door de rest van de maatchappij uitgekotst wordt, in plaats van dat er gezegd wordt dat je een probleem benoemd hebt.

 5. @5, “Alleen zou ik willen dat je dan zoals vroeger wél weer door de rest van de maatchappij uitgekotst wordt, in plaats van dat er gezegd wordt dat je een probleem benoemd hebt. ”
  Helaas, dat zelfreinigend vermogen van de maatschappij functioneert niet meer, als het dat al ooit gedaan heeft.
  Nederland heeft niet alleen een fascistenprobleem in de vorm van Wilders en zijn horigen, de volstrekt gestoorde types als Brussen en Paternotte met hun sitetje, DDS met o.a. zelfbenoemd eugeneticus Niemöller en een vicepremier die zich opgeilt aan de hobbies van Hitler’s handlangers Wilhelm Stuckart en Richard Heydrich.
  Nederland heeft ook een wegkijkers en kop in het zand stekers probleem, een gebrek aan empathie en onverschilligheidsprobleem….
  Ten slotte heeft Nederland een lafbekkenprobleem in de vorm van diegenen die klakkeloos meewerken aan onmenselijk beleid (zoals bijvoorbeed bij KLM) of vanachter een toetsenbord zich verkneukelen wanneer er een brand in een moskee is.
  Wat dat laatste betreft bijvoorbeeld in de vorm van de verrotte gedaante van ene Danny Hofman van DH Totaalonderhoud te Den Haag die afgelopen zondag het volgende op twitter zette:
  “Nou Ruben, zal jouw gezicht wel eens willen zien als er zo’n islamitische stal in je straat komt te staan.
  Zakt gelijk je huis met een halve ton in waarde en is waarschijnlijk niet meer te verkopen!!!!!!
  Geen normaal mens wil in een straat wonen waar mannen met baarden in jurken rondhuppelen” (Einde citaat. Let trouwens even op het aantal uitroeptekens dat ‘meneer’ gebruikt).
  Nu ga ik naar de plee om te kotsen.

 6. @6 Nou precies, het zijn de Totaalonderhouders van Nederland die het hier voor het zeggen hebben gekregen.

 7. Het PVV probleem zal zichzelf oplossen. Dit land gaat belly up. Oorzaak is rechts beleid wereldwijd. Vandaag op tv een typisch VVD gezin in tranen nu ze zelf slachtoffer zijn van die rechtse graai cultuur. De SP gaat groot worden zoniet dan gaat Nederland ten onder. We moeten allen wel helaas een opleving van de onderbuik PVV partij een tijdje dulden. Maar dan gaan de kortzichtiche oogjes open. Amerika rekent momenteel af met hun reagan tijdperk door wederom Obama tot president te stemmen. Wij zullen volgen. PVV is een militante spin off van de VVD en zal de LPF achterna gaan zoniet….. Dan gaat dit land volledig naar de haaien. Read my lips.

 8. Damn Leon, Obama? De man die de VS aan de financiële afgrond helpt? En daarmee de hele economie? En dus de gewone man armer maakt dan ooit tevoren? Zelfs armer dan onder Reagan/Bush? En dat wil je ook voor NL? serieus? Damn.

 9. @9 Ach man, de VS zat al lang aan de grond vóór Obama, door twee illegale en peperdure oorlogen onder andere, en eindeloze belastingverlagingen doorgevoerd door George W. Bush…

 10. @11, Was dat een tweet van de uitroeier met zijn racismeprobleem himself? man man man wat een zak str…

 11. @11 Tja, Schut heeft ervaring met nazi’s (zie @12). Maar nu heeft hij het mooi mis. Lernunfähig.

 12. PVV gezwel uit onze samenleving weg snijden is een utopie.

  Het impliceert het land grotendeels leeg maken van de autochtone bevolking die de grondslag voor PVV vormt.

  Dit begrijpt, hoop ik, iedereen.

  Wat men mag doen en hopen is de originele etnische bekrompenheid doorbreken en de grote groepen mensen (autochtonen) leren dat de wereld breed en wijd is met hele leuke en soms erge zaken erin. Dat we allemaal constant in verband ermee zitten. Niks hoge muren omheen.

  Uiterst belangrijke voorwaarde voor een omwenteling zou zijn de waarheid altijd voorop schuiven.

  De oorzaak van de huidige situatie is dat men eeuwen lang politiek en sociale leven op een grote hoop leugens heeft gebouwd, herhaald en wil de leugens nog verder behouden.

 13. @Schut, zeker ander soort mensen want de nazi’s werden vooral gebruikt in Nederland om de PVV, rechtse vleugel VVD, rechtse vleugel CDA op te bouwen.

  Hun laatste politieke poging was niet lang geleden een regering te vormen. Websites over buitenlanders, allochtonen, moslims voor vrij bespugen te openen. Nu hebben ze vast in handen nog de Gezondheidszorg.

  Daar gaan ze zich op dit moment hergroeperen.
  Ga daar de nazi’s zoeken.

 14. “Maar goed met dat gehuil over Marokkanen snapt iedereen nu wel dat het helemaal niet over islamkritiek gaat. Turken hangen ook de islam aan. En massaal hè.”

  Niet iedereen snapt dat. Helaas. Maar met het poneren van het ‘Marokkanenprobleem’ maakt de Lijder zijn bedoeling wel een stuk duidelijker. Kan Wilders uitleggen wat het verschil is tussen ‘Judenfrage’ en ‘Marokkanerfrage’?

  Voortdurend die vraag stellen op Krapuul middels een banner?

 15. @11, Iemand serveerde dat racistische viezerikje Bart Schut gisteren op twitter af met de o zo rake bewoordingen ‘hij is het debiele broertje van Joost Niemöller’ . En zo is het maar net.

 16. Ik heb het idee, dat de crimineel Geert W. uit V. een nieuwe doelgroep zoekt. Behalve in de eigen aanhang, begint het onzalige islam-bashen grote delen van de ‘gematigde autochtonen’ de keel uit te hangen. Het is niet meer interessant. Hij heeft het ivm. de laatste TK-verkiezingen met de EU geprobeerd, maar ook dat is mislukt. Tja, dan nu de volgende opvallende groep: de Marokkanen. Allemaal.

 17. En als ik die drek van Wilders goed begrepen heb, was het afvoeren van meer dan honderdduizend joodse medeburgers naar de gaskamers van Auschwitz en Sobibor niet de ergste ramp welke het land volgens hem overkomen is…
  Ook volgens het debiele broertje van schedelmeter en zelfbenoemd eugeneticus Joost Niemöller, Bart Schut valt daar over te twisten…

 18. Het blijft een genot om te zien hoeveel frustratie het bestaan van de PVV het krapuul oplevert.
  Alleen dat zou al genoeg reden zijn om erop te blijven stemmen.
  Net als de multi kul is en blijft de PVV, wen er maar aan want weggaan zal niet gaan gebeuren.

 19. @21 Het is stukken minder een ‘genot’ om hier weer eens een fact-free Wilders-aanhanger te zien,lees @20 even, langzaam! geschiedenis,weet je wel?

 20. @21 Niet alleen de PVV, voel je maar niet te vereerd 😉
  Van mij mag de PVV zeggen wat ze wil, maar wel joods-christelijk-humanistisch netjes blijven. Dus ook niet proberen gelijk te krijgen met brullen van halve en hele leugens.
  Alles wat het onfatsoen en hufterigheid bevordert zorgt wat mij betreft voor de nodige frustratie.

 21. Het blijft een genot om te zien hoeveel frustratie het bestaan van Marokkanen de PVV oplevert.
  Alleen dat zou al genoeg reden zijn om er meer binnen te halen.
  Net als de multi kul is en blijven de Marokkanen, wen er maar aan want weggaan zal niet gaan gebeuren.

 22. @26 Achja, burgeroorlog. DE natte droom van extreemrechts schlechthin (oh pardon, dat is Buitenlands). Kunnen ze eens laten zien wie hier de baas is. Nou, jochie, droom lekker verder nat, die komt er niet.

 23. @25 Was Blondemevrouw niet bij DeDubbeleStandaard opgestapt, omdat Schut daar wou schrijven? Zegt een heleboel over beiden.

 24. @26, kiek – dit is het verschil tussen: rechts denkt altijd in oorlogen. Daarom houd het nooit op.

 25. @21
  Weleens van Neurenberg gehoord? Je weet dat Neurenberg niet alleen bekend is van het speelgoed? Wel eens begrepen hoe het afliep met een aantal van jouw geestverwanten? Je weet hoe de ideologie van dat tuig en van het tuig van de PVV genoemd wordt? Regelrechte nazi-ideologie!

 26. @26, Dag Rick, ten eerste is me eerlijk gezegd niet duidelijk tegen wie je het hebt en ten tweede niet wát die ‘jullie’ niet snappen.
  Maar die ‘burgeroorlog’, wil je die graag? Zeg het dan gewoon?
  Kijk, Bart Schut en Joost Niemöller – de ene het debiele broertje van de andere (over de derde van het trio heb ik elders vandaag op deze site iets gezegd) – praten in termen van ‘met wortel en tak uitroeien’. Maar als ze gevraagd wordt of ze mensen willen ‘uitroeien met wortel en tak’ blijft het stil….
  Lafbekken zijn het. Laat ze gewoon zeggen wat ze willen. Wil men burgeroorlog? Prima! Gewoon zeggen. Wil men moslims of joden of hindoes of ambtenaren of anderen uitroeien? Zeg het gewoon.. Maar wees niet zo laf door er omheen te draaien of wat in het wilde weg te schreeuwen. Wees voor één keer eens een kerel. OK?

 27. @26, Laat ik nog even wat toevoegen: als het ooit tot etnisch geweld zou komen in dit land, dan lijkt het me evident dat niet alleen Wilders daarvoor verantwoordelijk is – zoals hij dat zeker in moreel opzicht ook is voor wat in Noorwegen is gebeurd – maar ook onder andere Niemöller en zijn twee geestelijk gemankeerde broertjes Schut en Bessems.

 28. Naar aanleiding van wat ik de laatste jaren allemaal voor info bij elkaar heb gesprokkeld over wereldwijde politiek (en vooral de NWO), denk ik dat Wilders een pion is in het vuile spelletje van “divide et impera” (verdeel en heers). Dit is wat ik vermoed:
  Wilders is door de CIA ingezet om ons tegen elkaar op te zetten. Hij is daar redelijk goed in geslaagd… en nu hij niet verder meer van nut is voor de elite, moeten ze van hem af voordat hij kan zeggen wat zijn feitelijke rol is. Dat laatste blijkt uit een nieuwsbericht dat ik las: Wilders staat op de dodenlijst van El Qaeda… Van wie??? El Qaeda is een organisatie die door de CIA is gesticht! Wilders wacht dus hetzelfde lot als Osama Bin Laden, Saddam Hussein en kolonel Ghadaffi, die alledrie ooit bondgenoten van de Amerikanen waren. Toen ze niet meer nodig waren, zijn ze gewoon vermoord. Bin Laden had niets te maken met 9/11, Ghadaffi was géén slechterik (maar hij was wèl bezig, de Afrikaanse landen te verenigen tegen de multinationals die alles aan het kapotmaken waren) en Saddam Hussein was wel een slechterik, maar dat was niet de reden waarom ze Irak zijn binnengevallen. Wilders is dus gewoon de volgende in het rijtje…

 29. Iedereen in Nederland met een Nederlands paspoort die dus Nederlander is..mag van de regering bescherming verwachten en gelijkheid!!!
  Iedere burger moet beschermd worden tegen haat/geweld tegen burgers vanuit politiek gewin!
  Zodra burgers door andere burgers of politici worden geschoffeerd terwijl zij onder de Nederlandse vlag bescherming en burgerschap vallen,wordt dit genegeerd dan is er iets mis met de protocollen die toch in de wet zijn vastgelegd???

 30. “Iedereen in Nederland met een Nederlands paspoort die dus Nederlander is” (zou) moet(en) zijn: Iedere inwoner van Nederland.

 31. @30
  Misschien moet je je geschiedenisboekjes weer eens afstoffen want de jodenhaat weelt tierig bij links en de islam, nu je toch de nazi idealen aanhaalt.

 32. @34
  Links en hun ideologische vrienden begonnen daarmee door de moorden op Fortuyn en van Gogh.

 33. @38 en 39

  Beviel het niet meer in je nazi hol? Kramp in de rechterarm? Doe de groeten aan je nazi vriendjes en de Goebels-imitator van de PVV. Vacantie al geboekt? Griekenland zeker? Jij wil ook wel een gouden dageraadje beleven?

 34. @40
  Dat laat ik aan links over dat schelden, zij hebben er per slot van rekening de meeste ervaring in.

 35. @39, lekker cognitief gestoord: volgens jou dan zijn de scheldpartijen, xenofobie, discriminatie en racisme van de afgelopen 30 jaren in Nederland volstrekt normaal.

  Hoe lang denk je dat zoiets door kan gaan kan zonder dat iemand ’s en keertje door draait en achter de daders aangaat?

  Volgende, ahja, Tristan van de Vlis – dat is helemaal weer kattenpis volgens jou? Daar kijk je helemaal niet van op, he?
  Het is volstrekt normaal binnen Nederland? Vooral dat de politie die de orde in Nederland bewaren moet, laat de wapenvergunning van Tristan verdwijnen?

  Daar wordt supervertrouwen mee gebouwd met hoogste punt afschieten in de rug, maffiia stijl.

  We zijn geen kennisland, wel een enorme doofpot.

Reacties zijn gesloten.